Cruisereiziger
Shows

Norwegian Cruise Line onthult interactief Rad van Fortuin op 16 schepen

In samenwerking met Sony Pictures Television brengt Norwegian Cruise Line “Wheel of Fortune Interactive” oftewel een interactief Rad van Fortuin spel naar 16 van haar schepen in het voorjaar van 2024.

Het spel wordt als eerste geïntroduceerd aan boord van Norwegian Escape en zal ook debuteren op Norwegian Bliss, Breakaway, Dawn, Encore, Epic, Gem, Getaway, Jade, Jewel, Joy, Pearl, Sky, Spirit, Star en Sun.

In het hoofdtheater en met behulp van de innovatieve interactieve technologie van TimePlay kunnen passagiers genieten van het spel als toeschouwer of meespelen vanaf hun mobiele apparaten. Ze nemen het live op tegen andere cruisereizigers om op een realtime leaderboard te komen en krijgen ook de kans om als deelnemer op het podium te staan.

“We zijn toegewijd om onze gasten entertainment van hoge kwaliteit te bieden tijdens hun cruisereis,” zei Craig Steyn, NCL’s vice president van onboard revenue operations. “Onze gasten krijgen nu de kans om deel uit te maken van de iconische, Emmy-award winnende ‘Wheel of Fortune’ spelshow. Het zal niet alleen dezelfde opwinding brengen als de TV-klassieker, maar gasten zullen ook de kans krijgen om mee te spelen en onderweg geweldige prijzen te winnen, waaronder een gratis cruise!”

Wil jij Rad van Fortuin spelen aan boord van Norwegian Cruise Line? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Corendon CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb Zeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger