Cruisereiziger
Shows

Nieuwe entertainment shows aan boord van Seven Seas Grandeur

Regent Seven Seas Cruises heeft het debuut aangekondigd van vier nieuwe entertainment shows aan boord van haar nieuwste schip, Seven Seas Grandeur – A Heritage of Perfection – dat in november 2023 haar debuut maakt. De nieuwe producties vieren de erfenis van Broadway en de invloed ervan op entertainment op zee met de echte flair van Grammy Award-winnaars in de muziek, wereldberoemde choreografen en experts in kostuumontwerp – zoals Britt Stewart van Dancing with the Stars, de Argentijnse Tango Koning Francisco Forquera en de Broadway-regisseur John MacInnis.

Pasión viert de Tango, Ignite the Night laat dans en stijl samensmelten, terwijl Marauder’s Ball passagiers een spetterend avontuur belooft. ICONS is een eigentijdse “VIP-concertervaring”, waarbij headliner hits een gloednieuwe draai krijgen. Cruisereizigers krijgen in onderstaande video een exclusief inkijkje op het creatieve proces achter de shows.

“De nieuwe entertainment producties aan boord van Seven Seas Grandeur zijn een bewijs van onze toewijding om onze gasten te voorzien van onovertroffen luxe en onvergetelijke momenten,” zegt Andrea DeMarco, President van Regent Seven Seas Cruises. “Seven Seas Grandeur vertegenwoordigt meer dan 30 jaar ervaring. Daarom vonden we het belangrijk dat het team dat de nieuwe producties van het schip tot leven brengt gevuld is met Broadway-erfgoed en talent. “Of het nu acteurs, doorgewinterde choreografen of creatieve genieën zijn, ze zullen ervoor zorgen dat de gasten van begin tot eind betoverd worden.”

“Omdat we begrepen dat de gewaardeerde gasten houden van herkenbare deuntjes en levendige avonturen, wilden we ervoor zorgen dat ons aanbod gevarieerd is.,” zegt Kai Alan Carrier, Director of Artistic Theatrical Entertainment, Regent Seven Seas Cruises. “Ons uiteindelijke doel was om spannende vormen van entertainment te presenteren die ons publiek zouden boeien en verrassen. De buitengewone talenten van onze artiesten zullen de gasten met onvergetelijke herinneringen achterlaten. “Ik ben trots om met een uitzonderlijk team te hebben samengewerkt om deze ongelooflijke shows te creëren.”

Het volgende entertainment aanbod is klaar om te debuteren tijdens Seven Seas Grandeurs inaugurele seizoen:

Pasión

Pasión is een viering van de Tango, een dans die zijn oorsprong vindt in Buenos Aires en een interessante mix van culturen is. Het doel van Pasión is om de essentie van deze dansstijl te vangen door deze te vermengen met moderne hits. Regent heeft een team samengesteld met een echte Argentijnse oorsprong. Verschillende medewerkers komen uit het “Parijs van Zuid-Amerika”, waaronder de wereldberoemde choreograaf Francisco Forquera en Broadway-kostuumontwerper Alejo Vietti. Door de samenwerking met choreograaf Britt Stewart van Dancing with the Stars kreeg de productie een unieke authenticiteit in de dans.

Ignite the Night

Passagiers worden met Ignite the Night getrakteerd op een onverwachte mix van dans, stijl en design. De show is geïnspireerd door American Idol, de Video Music Awards en Dancing with the Stars. Dansers staan centraal met hun energieke en meeslepende optredens, gechoreografeerd door de onvergelijkbare Dancing with the Stars Pro-Dancer Britt Stewart. Ryan Park – die heeft meegewerkt aan Broadway-producties als My Fair Lady, The King and I en Fiddler on the Roof – zorgde voor glamour op de rode loper met een fris en nieuw haute couture kostuumontwerp.

Marauder’s Ball

Marauder’s Ball wordt geregisseerd door de Broadway-regisseur John MacInnis, terwijl de Grammy-winnaar Jason Howland verantwoordelijk is voor de muzikale orchestratie en arrangementen. Het is een avontuurlijke show met een hedendaagse soundtrack, verweven met traditionele zeemansliederen en deuntjes. Marauder’s Ball belooft een unieke ervaring, waarbij de cast de passagiers meeneemt op een zeereis vol avontuur en spanning. De dynamische productie neemt het publiek mee naar een wereld vol piraten legenden en verhalen over zeevarenden. Het kostuumontwerp in Marauder’s Ball is een mix van traditionele piraten kleding en moderne mode, een mix van klassieke stukken met een moderne twist.

ICONS

Met herkenbare hits geeft ICONS het publiek een moderne VIP-concertervaring. Het is een reis met de muziek van geliefde headliners als The Pointer Sisters, Hall & Oates, Adele en Celine Dion. Een uitvoering waar alle vocalisten de hoofdrollen delen, zodat de focus op de muziek blijft en niet alleen op de artiest. Om deze visie kracht bij te zetten, heeft Regent een beroep gedaan op de ervaren regisseur Kevin Black en de choreograaf James Alonzo. De Creative Studios by NCLH teamleden Jack Maisenbach en Nicholas Bursoni zorgen voor een opvallend kostuumontwerp.

Wil jij deze shows zien op de Seven Seas Grandeur? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger