Cruisereiziger
Shows

Disney Cruise Line voegt Moana show toe aan nieuw schip

Disney Cruise Line heeft bekendgemaakt dat op haar nieuwe cruiseschip Disney Treasure een nieuwe productieshow in Broadway-stijl, genaamd ‘Disney The Tale of Moana’ zal worden opgevoerd. De exclusieve show debuteert in het Walt Disney Theater van het schip dat in december 2024 in de vaart komt in Port Canaveral. Het gaat over de avontuurlijke reis van Moana en is geïnspireerd op de populaire film.

De show volgt Moana terwijl ze begint aan een zoektocht om haar eiland te redden nadat ze door de oceaan is uitgekozen om het hart van Te Fiti te herstellen. Liefhebbers van de originele film zullen veel personages zoals Gramma Tala, Maui en Tamatoa herkennen wanneer ze op het podium verschijnen, evenals nummers uit de soundtrack van de film.

Naast ‘Disney The Tale of Moana’ zullen op de Disney Treasure ook de shows ‘Beauty and the Beast’ en ‘Disney Seas the Adventure’ te zien zijn. Daarnaast vindt er ook ander entertainment plaats geinspireerd op films als Aladdin, Coco en Zootopia.

Jungle Cruise aan boord bij Disney

Eerder onthulde de rederij dat op de Disney Treasure ook verschillende attracties komen, geïnspireerd op ervaringen in de Disney-parken. Skipper Society is een themalounge die de Jungle Cruise-attractie naar zee brengt. Verder is Periscope Pub gebaseerd op de film 20.000 Leagues Under the Sea uit 1954 en de voormalige Walt Disney World-attractie. De Tomorrow Tower Suite van het schip heeft als thema de World Discovery-buurt van Epcot.

De castingdirecteuren van Disney Cruise Line gaan binnenkort op jacht naar artiesten die willen spelen aan boord van de Disney Treasure. Geïnteresseerden die auditie willen doen kunnen meer informatie vinden op DisneyAuditions.com.

Wil jij cruisen met Disney Cruise Line? Vraag een gratis offerte aan bij:

CruiseOnline Cruisereizen

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger