Cruisereiziger
Eten en drinken

Princess Cruises kondigt nieuwe veganistische menu’s aan

Princess Cruises heeft de introductie aangekondigd van nieuwe veganistische menu’s voor de hoofdrestaurants aan boord van de 15 cruiseschepen in haar vloot. De veganistische opties worden bereid zonder gebruik van dierlijke producten. Het culinaire team van de rederij wil hiermee haar gastronomische creativiteit en milieubewustzijn laten zien.

De veganistische menu’s bieden een scala aan voorgerechten, salades, soepen, pasta’s en hoofdgerechten. Passagiers kunnen de nieuwe opties vóór hun reis aanvragen (via de Cruise Personalizer, hun reisagent of het Princess-callcenter) of eenmaal aan boord.


“Onze toewijding aan het leveren van onvergetelijke culinaire ervaringen blijft evolueren met de huidige trends, waaronder het verlangen naar meer veganistisch aanbod”, aldus Sami Kohen, vice-president van Princess Cruises. “Onze nieuwe plantaardige dinermenu’s bieden onze veganistische gasten een buitengewone culinaire reis en bieden tegelijkertijd geruststelling dat de gerechten voldoen aan hun levensstijl”.

Vorige maand kondigde Princess Cruises aan dat Sun Princess, die begin 2024 debuteert, 29 nieuwe eet- en lounge gelegenheden krijgt. Nieuwe culinaire opties zijn onder meer Japanse Teppanyaki bij Umai Teppanyaki; O’Malley’s Irish Pub; The Catch by Rudi onder leiding van Rudi Sodamin, de chef-kok van de rederij en voorzitter van de Culinaire Raad; en The Promenade, met opties als pizza, hamburgers, hotdogs, bagels, ijs en meer.

Interesse in cruisen met Princess Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger