Cruisereiziger
Bar

Disney Treasure krijgt eerste Haunted Mansion Parlor bar

Disney Cruise Line’s nieuwste schip Disney Treasure krijgt een nieuwe bar met de naam ‘Haunted Mansion Parlor’. De bar is geïnspireerd op Disney’s Haunted Mansion filmserie en attractie in het themapark.

De Haunted Mansion Parlor is ontworpen om te lijken op een lounge van een klassiek cruiseschip, geïnspireerd op de originele Haunted Mansion film met een nautisch tintje. De ruimte zal worden ingericht met het behang en de paarse fauteuil uit de film, samen met eerbetonen aan Haunted Mansion attracties over de hele wereld. Verschillende personages uit de originele Disney Park attracties, samen met enkele nieuwe personages, zullen verschijnen in een portrettengalerij die de spookachtige bewoners van de Disney Treasure uitbeelden.

De bar zal een selectie van spook-thema cocktails serveren geïnspireerd door de Haunted Mansion. Sympathetic Libations zal de smaken van zure kersen en bloedsinaasappel mengen in een speciale tiki-beker, terwijl Ghoulish Delight ube fudge, havermelk en tapioca parels combineert in een glitterpaars brouwsel, gegarneerd met een gummy oogbal. De Signature Beverage is een variant op de klassieke margarita, gepresenteerd met gearomatiseerde rook. Het drankje, overgoten met citroenzoutschuim, bevat een geheime boodschap die alleen kan worden onthuld met blacklight.

Souvenirs

Op de Disney Treasure vind je ook een nieuwe merchandise collectie met een scala aan Haunted Mansion-geïnspireerde artikelen en souvenirs. Haunted Mansion Parlor Music Box is een aandenken geïnspireerd op een griezelige muziekdoos gevonden in de bar. De Haunted Mansion Parlor klok herinnert aan de grootvaderklok van de originele Disney Park attractie terwijl geesten af en toe zullen verschijnen in het frame van de Haunted Mansion Parlor spiegel.

De Haunted Mansion Parlor is een van de Disney Park geïnspireerde locaties die zullen debuteren aan boord van Disney Treasure. De line-up zal ook Skipper Society omvatten, een lounge geïnspireerd op de Jungle Cruise attractie, en Periscope Pub, een eerbetoon aan de 20.000 mijlen onder zee attractie.

Disney Treasure wordt momenteel gebouwd op de scheepswerf van Meyer Werft in Papenburg. Het schip krijgt een brutotonnage van 140.000 en een capaciteit van 1.250 hutten. Het gaat volledig varen op vloeibaar aardgas (LNG). Het zusterschip van de Disney Wish komt in december 2024 in de vaart in Port Canaveral.

Wil jij cruisen met Disney Cruise Line? Cruises zijn boekbaar bij:

CruiseOnline Cruisereizen

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger