Cruisereiziger
Eten en drinken

Holland America Line gaat samenwerken met Vital Choice voor visrecepten

Holland America Line is een samenwerking aangegaan met Vital Choice zodat passagiers zowel thuis (alleen beschikbaar in Amerika) als aan boord kunnen genieten van hetzelfde verse visrecept. Cruisereizigers kunnen thuis genieten van drie Vital Choice-geïnspireerde gerechten die zijn ontwikkeld door chef-koks van Holland America Line.

Ze kunnen drie vissoorten online of via de catalogi van Vital Choice en Harry & David bestellen en de visspecialiteiten thuis bereiden volgens een recept van Holland America Line. De recepten zijn onder andere Wild Alaska Halibut, Wild Pacific King Salmon en Wild Chilean Sea Bass. Passagiers kunnen deze drie gerechten ook bestellen terwijl ze aan boord cruisen in het Caribisch gebied en Alaska.

“Holland America Line en Vital Choice delen de overtuiging dat vis geweldig moet smaken en uit duurzame bron afkomstig moet zijn, waardoor dit een ideale samenwerking is voor onze gasten en Vital Choice-klanten”, zegt Michael Stendebach, Vicepresident Food, Beverage & Guest Services voor Holland America Line. “Ons team van chef-koks heeft recepten ontwikkeld die de vissoorten die we in het Lido Market zullen serveren en die in de Vital Choice-catalogus staan, perfect tot hun recht laten komen en we kijken ernaar uit om de gerechten aan boord te presenteren.”

Vanaf deze maand kunnen passagiers van Holland America Line op de zes schepen in het Caribisch gebied een Gold Gala Pan-Seared Sea Bass gerecht kiezen in het Lido Market. In april wordt het aanbod uitgebreid met Pacific Halibut met Lime Tarragon Aioli en Alaska Grilled King Salmon Filet met kappertjes en dille.

Holland America Line’s Fresh Fish Programma

De samenwerking met Vital Choice komt nadat Holland America Line onlangs een nieuw Fresh Fish programma aankondigde dat gebruik maakt van een wereldwijd netwerk van 60 havens om 80 soorten verse vis aan boord te halen en te serveren in alle restaurants. Passagiers vinden verse vis en ingrediënten die afkomstig zijn uit de verschillende regio’s waar de schepen varen, wat resulteert in menu’s die geïnspireerd zijn op de bestemming.

Het programma omvat ook dagelijkse verse visspecials en een geplande uitbreiding van de “Savor My Catch” excursie van de rederij waarbij passagiers vis kunnen vangen die vervolgens wordt bereid en geserveerd door chef-koks aan boord.

Foto: Holland America Line

Wil jij genieten van de visgerechten aan boord van Holland America Line? Vraag een gratis offerte aan bij:

ANWBCaptain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger