Cruisereiziger
Bestemmingen

Nieuw winterprogramma voor MSC Orchestra in westelijke Middellandse Zee

MSC Cruises heeft maandag een nieuw reisroute aangekondigd voor MSC Orchestra deze winter. Het schip zal nu 7-daagse reizen aanbieden van 16 december 2023 tot 19 april 2024 met stops in Valencia, Spanje; Cagliari, Sardinië; Civitavecchia voor Rome, Livorno voor Pisa en Florence, Italië; Marseille, Frankrijk en Palma op Mallorca alvorens terug te keren naar Valencia.

Dit nieuwe programma is geïntroduceerd ter vervanging van de Rode Zee reisroutes die geannuleerd moesten worden vanwege de nabijheid van enkele aanloophavens tot Israël en de beperkingen die van kracht zijn in sommige omliggende landen. De rederij voegde eraan toe dat de veiligheid van haar passagiers en bemanning altijd de hoogste prioriteit heeft en dat zij gedurende een zich ontwikkelende situatie de situatie zal blijven volgen en indien nodig de reisroutes van het schip zal aanpassen.

Wil jij cruisen met de MSC Orchestra in de Middellandse Zee? Vraag een gratis offerte aan bij:

Cruise Online Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger