Cruisereiziger
Shows

Royal Caribbean onthult entertainment aan boord van Icon of the Seas

Royal Caribbean International heeft het entertainment onthuld aan boord van de Icon of the Seas, die in januari 2024 in de vaart komt. Passagiers kunnen zich verheugen aan een variëteit aan amusement die ze krijgen voorgeschoteld met grootschalige shows op de vier “podia” van de cruisemaatschappij (lucht, ijs, water en theater) en meer livemuziek en comedy dan ooit tevoren.

De producties en optredens door meer dan 75 artiesten vinden voornamelijk plaats in de AquaDome, AquaTheater, Royal Theater en de Absolute Zero ijsbaan. Daarnaast zullen 50 live muzikanten en komieken de cruisereizigers vermaken in zalen verspreid over het schip, waaronder het nieuwe Lou’s Jazz ‘n Blues en Dueling Piano’s, evenals de Schooner Bar en de Point & Feather English pub.

“Aan de basis van zoveel herinneringen die worden gemaakt tijdens Royal Caribbean cruises ligt een combinatie van live entertainment die ongeëvenaard is in de vakantie-industrie, en we brengen het naar het volgende niveau op Icon of the Seas,” zegt Nick Weir, senior vice president Entertainment bij Royal Caribbean International. “Of je nu een fan bent van grootschalige producties op Broadway en West End of van live muziek en comedy in hot spots zoals Las Vegas, Icon heeft het allemaal voor elke stemming en stijl in één vakantie – naast nooit eerder vertoonde twists die alleen te vinden zijn bij Royal Caribbean.”

Hoogtepunten van entertainment op de Icon of the Seas zijn onder andere:

  • “Aqua Action!”, met Olympische hoogduikers, skateboarders, aerialisten, slackliners en synchroonzwemmers;
  • “Pirates vs. Mermaids’ show in de Aqua Dome;
  • Royal Caribbean’s eerste vertolking van “The Wizard of Oz” in het Royal Theater;
  • “SHOWBAND! Live. Music. Now.”, evenement met 16 muzikanten;
  • “Starburst: Elemental Beauty” ijsvoorstelling in de Absolute Zero;
  • “Once Upon a Time: The King’s Royal Ball’ show speciaal voor jonge gasten en hun families.
Interesse in cruisen met het grootste cruiseschip ter wereld? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger