Cruisereiziger
Reparaties & Werfbezoek

Oceanliner Queen Mary 2 beeindigt droogdok in Rotterdam

De oceanliner Queen Mary 2 heeft in de nacht van zondag op maandag de scheepswerf van Damen Shiprepair in de Rotterdamse Botlek verlaten. De afgelopen 3 weken lag het schip van de Britse cruisemaatschappij Cunard er in droogdok voor technisch onderhoud en renovatiewerkzaamheden.

Queen Mary 2 zal op weg naar Southampton naar verwachting nog enkele testen ondergaan op de Noordzee. Donderdag staat de start van haar winterdienst gepland met een 4-daagse cruise naar Zeebrugge vanuit de Engelse havenstad. Daarna maakt het de trans-atlantische oversteek naar New York. Na enkele cruises naar de Caribbean start  op 3 januari 2024 vanuit The Big Apple haar 124-daagse wereldcruise naar Europa, Afrika, Australië en Azië.

Klik hier voor uitgebreide informatie over de komende wereldcruises van Cunard.

Wil jij cruisen met de Queen Mary 2? Vraag een gratis offerte aan bij:

CruiseOnline Cruisereizen Sunweb Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “Oceanliner Queen Mary 2 beeindigt droogdok in Rotterdam

  • Tot ziens QM 2, we hopen je op 12 december 2024 weer in de Maasstad Rotterdam te verwachten als het mag afmeren aan de Wilhelminakade !

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger