Cruisereiziger
Cruisemaatschappij

TUI Cruises toont eerste beelden nieuwe Captain’s Bar

TUI Cruises heeft de eerste beelden getoond van een nieuwe bar aan boord van haar toekomstige cruiseschip Mein Schiff Relax. De drinkgelegenheid heeft de naam Captain’s Bar en is te vinden op de Horizont dek (dek 16), twee dekken boven de brug. Een mysterieuze tunnel brengt je naar het hart van de stijlvolle bar.

In een maritieme ambience wordt een uitgebreid assortiment aan drankjes geserveerd (tegen een toeslag!). Deze kan je nuttigen terwijl je geniet vanhetzelfde uitzicht als de kapitein, dankzij ramen die zich uitstrekken over twee dekken. Captain’s Bar is een van de 18 bars/lounges aan boord.

 

Mein Schiff Relax is het eerste nieuwbouwschip in de InTUItion-klasse en wordt momenteel gebouwd op de Monfalcone scheepswerf van Fincantieri. Het gaat in haar eerste zomerseizoen in 2025 8- tot 10-daagse reizen aanbieden in het westelijke Middellands Zeegebied van/naar Palma de Mallorca. Daarbij zullen o.a. havens in Spanje, Italie, Frankrijk, Portugal en Marokko worden aangedaan incl. overnachting in de hoofdstad van de Balearen.

Cruises met TUI Cruises zijn boekbaar bij:

TUI Cruises Captain Cruise Cruisereizen TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *