Cruisereiziger
Shows

Cunard gaat samenwerking aan met theaterproducent David Pugh

Cunard is een samenwerking aangegaan met theaterproducent David Pugh om theatershows naar het nieuwe schip Queen Anne te brengen. De producer van West End en Broadway shows zal samen met het creatieve team van de luxe cruisemaatschappij twee podiumshows lanceren tijdens het eerste seizoen van het schip.

De samenwerking begint met een aangepaste productie van Noël Cowards “Brief Encounter” geregisseerd door Emma Rice. De show zal debuteren in het Royal Court Theatre tijdens de inaugurele reis van Queen Anne.

 

Pugh’s tweede Queen Anne productie moet nog worden aangekondigd. De producent houdt zich nog op de vlakte over de vraag of reizigers een klassieke titel of een modern sprookje kunnen verwachten. Hij zei: “Ik ben verheugd dat Cunards nieuwe schip Queen Anne gastheer zal zijn voor ‘Brief Encounter’, dat een van mijn favoriete West End-producties is die ik ooit heb geproduceerd. Het is een enorm voorrecht om bij dit project betrokken te zijn en ik ben heel enthousiast om het plezier van live optredens naar de volle zee te brengen. De tweede show is nog in ontwikkeling, maar ik kan je garanderen dat het net zo bijzonder wordt als de gasten verwachten.”

Tijdens haar inaugurele seizoen zal Queen Anne vanuit Southampton cruisen naar de Middellandse Zee, Scandinavië, de Canarische Eilanden en de Noorse fjorden, waarbij meer dan 60 bestemmingen in 16 landen worden aangedaan.

Queen Anne vertrekt op 3 mei voor haar inaugurele reis van 8 dagen naar La Coruna en Lissabon. Daarna vertrekt het schip voor een reis van 15 dagen naar de Canarische Eilanden. Aansluitend reist het rond de Britse eilanden, waarbij Schotland en Ierland worden aangedaan, evenals de thuishaven van Cunard, Liverpool.

Wil jij deze shows zelf ervaren aan boord van Queen Anne? Bekijk de mogelijkheden en boek via:

Sunweb CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger