Cruisereiziger
Doop

Norwegian Cruise Line viert doop van Norwegian Viva

Norwegian Cruise Line vierde dinsdag de doop van Norwegian Viva, het nieuwste schip van de cruisemaatschappij en het tweede schip in de Prima-klasse. Meer dan 1.500 gasten woonden de doopceremonie bij in de terminal van Norwegian in PortMiami. Norwegian Viva maakte in augustus haar debuut en bracht aansluitend haar inaugurele zomerseizoen in Europa door.

De doopvader van het nieuwe schip, de zanger Luis Fonsi, doopte het schip officieel met de ceremoniële champagnefles die op de romp kapotsloeg. Onderdeel van de festiviteiten was ook de onthulling en inwijding van de Knut Kloster Hall, een nieuw toegevoegde installatie in de NCL Terminal die een eerbetoon is aan de oprichter van de cruisemaatschappij, Knut Kloster.

 

“De doop van de Norwegian Viva in Miami is ongelooflijk speciaal voor velen van ons bij NCL, niet alleen omdat Miami onze thuisstad is, maar ook omdat we dit moment kunnen delen met onze lokale familie en vrienden,” zei Norwegian President David J. Herrera.

“De lancering van een schip is geen solo-onderneming,” vervolgt Herrera. “Ik ben overweldigd door dankbaarheid aan het hele NCL team, onze partners en vooral onze geweldige bemanning die hebben bijgedragen aan het tot leven brengen van Norwegian Viva en die zorgen voor en uitzonderlijke vakantie-ervaringen leveren aan onze gasten.”

Na de inaugurele afvaart vanuit Miami, zal Norwegian Viva herpositioneren naar San Juan, Puerto Rico. Het wordt het nieuwste schip dat daar haar thuishaven krijgt als ze op 15 december arriveert. Tot maart 2024 zal het schip 7-daagse Caribische reizen aanbieden met aanlopen naar Tortola, Britse Maagdeneilanden; St. John’s, Antigua; Bridgetown, Barbados; Castries, St. Lucia; Philipsburg, St. Maarten; en St. Thomas, Amerikaanse Maagdeneilanden. Het zijn cruises zonder zeedagen.

In april 2024 zal de Norwegian Viva terugkeren naar Europa om routes in de Middellandse Zee en naar de Griekse eilanden te varen.

Wil jij cruisen met Norwegian Cruise Line? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Corendon CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb Zeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “Norwegian Cruise Line viert doop van Norwegian Viva

  • Tot maart 2024 zal het schip 7-daagse Caribische reizen aanbieden
    Wat in de maanden november en december 2024, ook de Caraïben of Bahama’s??
    En meer dan 7 nachten,
    Ik ben op zoek naar betaalbare cruisevakantie voor 6 personen 3 balkonhutten tussen 25 november en 15 december 2024. tussen de 12 en 14 dagen . Kan je mij degelijke schepen aanbieden, grote luxe hoeft niet maar wel ontspannen amusante sfeer en goed eten hebben ze allemaal en niet te veel zeedagen. NCL-Princess-MSC-Celebrity-Mein schiff hebben zowat mijn voorkeur. Drankenpakket- wifi – fooien inbegrepen. Max 5.000 € voor 2 personen.

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger