Cruisereiziger
Doop

Lionel Messi benoemd tot icoon voor Icon of the Seas

Een iconische aftrap markeert het begin van een nieuw tijdperk wanneer Royal Caribbean International’s Icon of the Seas in januari 2024 debuteert. De rederij heeft onthuld dat sporticoon Lionel Messi het officiële icoon wordt van de Icon of the Seas. De meest gedecoreerde voetbalspeler uit de geschiedenis zal het nieuwe schip verwelkomen tijdens een exclusief naamgevingsfeest in Miami.

Messi wordt algemeen beschouwd als de beste aller tijden en heeft in zijn carrière een lange lijst records gevestigd. Zo won hij acht keer de prestigieuze Ballon d’Or en werd hij uitgeroepen tot TIME’s 2023 Athlete of the Year omdat hij een nieuw tijdperk van fútbol inluidde in de VS toen hij zich aansloot bij Leagues Cup kampioen Inter Miami CF.

“Ik voel me vereerd om me bij de Royal Caribbean familie te voegen om de komst van de Icon of the Seas te vieren,” zei Lionel Messi, Icon van Royal Caribbean International.

Samenwerking met voetbalclub Inter Miami CF

Messi’s nieuwe rol volgt op de recente aankondiging van Royal Caribbean en Inter Miami CF’s samenwerking waarin de cruisemaatschappij de hoofdpartner en officiële vakantiepartner van de club is.

Als onderdeel van een lange maritieme traditie zal Messi deelnemen aan het iconische naamgevingsfeest voor Icon in januari 2024 in Miami. De Icon van Icon zal de eer hebben om het nieuwe schip, haar bemanning en de miljoenen gezinnen die de komende jaren aan boord herinneringen van hun leven zullen creëren, in bewaring te geven.

Routes Icon of the Seas

Elke cruise van 7 nachten in het oostelijk of westelijk Caribisch gebied vanuit Miami staat in het teken van eilandhoppen, met idyllische locaties in het Caribisch gebied – zoals Philipsburg op St. Maarten; Costa Maya en Cozumel in Mexico; en Charlotte Amalie op St. Thomas.  Uiteraard bezoekt de Icon of the Seas ook het privé eiland Perfect Day op Coco Cay in de  Bahama’s. Bovendien wordt Perfect Day in januari 2024 nog perfecter met de eerste oase voor alleen volwassenen op het privé-eiland, Hideaway Beach, een ervaring die de hele dag duurt en compleet is met een privé-strand, zwembaden, plekken voor drankjes en hapjes, exclusieve cabanas, livemuziek en nog veel meer.

Deze cruises boek je bij:

CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger