Cruisereiziger
Excursies

Cunard biedt in 2024 50 excursies aan op haar nieuwste schip Queen Anne

Cunard heeft nieuwe excursies onthuld voor cruisereizigers die aan boord gaan van Queen Anne, het nieuwste schip van de Britse cruisemaatschappij. Het schip, dat een capaciteit heeft van 2.996 passagiers, maakt haar debuut in mei volgend jaar. Tijdens haar eerste seizoen vaart het schip van Southampton naar de Canarische Eilanden, West-Europa, Noorwegen en andere bestemmingen.

“We zijn allemaal ongelooflijk enthousiast om Queen Anne in mei te verwelkomen in de vloot van Cunard en het is alleen maar goed dat haar maiden season wordt aangevuld met een echt boeiend excursieprogramma,” zegt Katie McAlister, president van Cunard.

Passagiers op de 2024 afvaarten kunnen kiezen uit tientallen excursies aan wal. In totaal biedt Queen Anne volgend jaar 50 excursies aan in 60 havens. Sommige vinden plaats bij bekende toeristische attracties, terwijl andere wat verder weg liggen.

 

Voorbeelden zijn een fjordensafari naar een geitenkaasboerderij in Noorwegen; een rondleiding achter de schermen van de Sint-Pietersbasiliek in Vaticaanstad; een orkestconcert op een geheime locatie in Barcelona; een bezoek aan een 150 jaar oud goud- en zilversmidsatelier in Bergen; en een wijnproeverij in het Betoverde Bos van Madeira.

“Onze teams hebben nauwgezet gewerkt aan het samenstellen van deze 50 ervaringen om ervoor te zorgen dat onze gasten de essentie tegenkomen van elke haven die ze verkennen,” zegt McAlister. “Van oude ruïnes en culinaire escapades tot helikoptertochten en privé snorkelsessies, we zijn verheugd om zulke spannende nieuwe ervaringen aan wal te kunnen aanbieden aan gasten van de Queen Anne.”

Queen Anne is het 249e schip van Cunard en voegt zich bij de bestaande vloot van de rederij: Queen Mary 2, Queen Victoria en Queen Elizabeth. Het luxueuze schip is in aanbouw op de Fincantieri Marghera scheepswerf in Venetië. Klik hier voor een exclusief kijkje bij de bouw.

Wil jij cruisen met Cunard? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb Stip Zeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger