Cruisereiziger
Themacruise

Costa Cruises kondigt haar 2023-2024 Kerst- en Nieuwjaarscruises aan

Costa Cruises heeft haar Kerst- en Nieuwjaarscruises 2023-2024 aangekondigd. Het gaat om in totaal 19 cruises aan boord van 10 schepen die 60 bestemmingen zullen aandoen. De feestelijke afvaarten van Costa omvatten meer dan 100 aanlopen in de Middellandse Zee, de Canarische Eilanden, het Caribisch gebied, de Arabische Emiraten, Zuid-Amerika en Azië.

Middellandse Zee

Passagiers die de Middellandse Zee willen verkennen, kunnen kiezen uit 13 Costa cruises. De Costa Smeralda biedt afvaarten van een week aan in Italië, Frankrijk en Spanje, met bezoeken aan Savona, Marseille, Barcelona, Palma de Mallorca, Palermo en Civitavecchia/Rome.

De Costa Deliziosa zal cruises van een week uitvoeren naar Griekenland en Turkije, met vertrek uit Triëst en Bari. Cruisereizigers kunnen kiezen uit twee verschillende routes die bestemmingen als Istanbul, Athene, Corfu, Kreta en Dubrovnik verkennen. Deze cruises kunnen worden gecombineerd tot één vakantie van twee weken, met een driedaagse stop in Istanbul voor oudejaarsavond.

Voor langere vakanties variëren de Costa Voyages reisroutes van 10 tot 15 dagen. Met Kerstmis en Nieuwjaar kunnen reizigers de Canarische Eilanden ontdekken aan boord van de Costa Firenze, met een cruise van twee weken die vertrekt vanuit Savona en een bezoek brengt aan Valencia, Funchal, Santa Cruz de Tenerife, Lanzarote, Cadiz, Barcelona en Marseille.

 

Midden-Oosten

De Costa Toscana neemt passagiers mee naar de Arabische Emiraten, Oman en Qatar. De zevendaagse cruise omvat lange aankopen in Dubai, Abu Dhabi, Doha en Muscat, met inscheping vanuit Dubai, Abu Dhabi en Doha.

Caribbean

Costa-passagiers kunnen Kerstmis en Nieuwjaar ook doorbrengen in het Caribisch gebied. De Costa Fortuna en Costa Pacifica varen vier verschillende routes van een week, die gecombineerd kunnen worden tot één vakantie van twee weken. Passagiers kunnen opteren tussen de eilanden van de Kleine Antillen, zoals Guadeloupe, Antigua, Martinique, Grenada en Barbados, of de Grote Antillen, met Jamaica en de Dominicaanse Republiek.

Zuid-Amerika en Azië

Daarnaast biedt Costa een scala aan afvaarten in Zuid-Amerika en Azië. In Zuid-Amerika zullen de Costa Diadema, Costa Favolosa en Costa Fascinosa bestemmingen in Brazilië, Argentinië en Uruguay aandoen, terwijl in Azië de Costa Serena reizen zal ondernemen in India.

Wereldcruise

Degenen die het nieuwe jaar willen beginnen met een cruise rond de wereld kunnen aan boord gaan van Costa’s 2024-editie van de Around The World Cruise, met vertrek van de Costa Deliziosa vanuit Triëst op 6 januari 2024.

Wil jij cruisen met Costa Cruises? Bekijk de mogelijkheden en boek bij:

CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI Captain Cruise Corendon 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!