Cruisereiziger
Kinderen

Carnival introduceert nieuw kinderprogramma op Carnival Jubilee

Kinderen hoeven zich niet te vervelen als ze aan boord stappen van het nieuwste cruiseschip van Carnival Cruise Line, Carnival Jubilee.  De Amerikaanse cruisemaatschappij introduceert een reeks nieuwe gezinsvriendelijke activiteiten aan boord van het schip, dat komende week haar eerste reis vanuit Galveston, Texas zal maken. De nieuwe programmering varieert van een virtuele ruimteverkenning tot activiteiten rond de personage Dr. Seuss.

Ruimteverkenning zal een belangrijk thema zijn tijdens Carnival Jubilee. In samenwerking met het Kennedy Space Center Visitor Complex breidt Carnival haar populaire Space Cruisers-programma uit met een hightech LED-ruimtemuur. De ruimtemuur bevindt zich in Camp Ocean en maakt gebruik van NASA-beelden om kinderen te helpen zich voor te stellen dat ze een ruimtevaartuig besturen. Terwijl ze het universum virtueel verkennen, zullen ze ook praktische STEM-leerervaringen opdoen. Ook de kleintjes kunnen meedoen aan de actie, dankzij een nieuwe peuterspeeltuin met ruimtethema genaamd Planet Play at Sea. De speeltuin is geïnspireerd op Planet Play, een speelgelegenheid in het Kennedy Space Center Visitor Complex.

Carnival onthult ook nieuwe activiteiten met Dr. Seuss-thema aan boord van Carnival Jubilee. Vanaf begin januari organiseren Thing 1 en Thing 2 een ontbijt met een verjaardagsfeestje als thema, met nieuwe menu-items, activiteiten en muziek. Vervolgens zal Fox in Socks medio februari deelnemen aan de Seuss-a-palooza-parade. En de Seuss-a-palooza Story Time op het schip zal het geliefde Dr. Seuss-boek ‘Green Eggs & Ham’ bevatten.

boek je vakantie bij de ANWB
 

Carnival is ook van plan het populaire tienerprogramma ‘See The World on Carnival Jubilee’ uit te breiden. Cruisereizigers tussen de 12 en 17 jaar kunnen deelnemen aan nieuwe culturele ervaringen, zoals het maken van sieraden en een bloemencorso, tijdens het Panagbenga Festival, geïnspireerd op de jaarlijkse viering die elk jaar in februari op de Filippijnen plaatsvindt. Carnival ontwikkelde het nieuwe aanbod in samenwerking met bemanningsleden uit de Filipijnen.

Het schip zelf beschikt ook over nieuwe kindvriendelijke voorzieningen. In de Currents-zone van het schip kunnen kleine passagiers bijvoorbeeld hun eigen zeedier ontwerpen en dit vervolgens tot leven zien komen op LED-schermen aan het plafond en de muren. Carnival zal ook verbeterde gezichtsherkenningstechnologie installeren in de jeugdruimte van het schip. Het systeem, dat al in gebruik is op Carnival Mardi Gras, zorgt ervoor dat kinderen het gebied alleen verlaten met geautoriseerde volwassenen.

De cruisemaatschappij lanceert ook Night Owls Camp Out, een avondprogramma dat is ontworpen als een zomerkamp in de buitenlucht. De activiteiten omvatten knutselen, het bouwen van forten,  hindernisbanen en liedjes zingen rond een kampvuur.

Interesse in cruisen met Carnival Cruise Line? Vraag een gratis offerte aan bij:
Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!