Cruisereiziger
Themacruise

Royal Caribbean introduceert kerstmarkt op Oasis of the Seas

Royal Caribbean International organiseert in samenwerking met Starboard Cruise Services haar allereerste pop-up kerstmarkt op zee. De Oasis of the Seas heeft de primeur. De kerstmarkt, genaamd ‘Oasis Holiday Marketplace’, is te vinden op dek 8 en loopt tot 7 januari 2024.

Het is geïnspireerd op de kerstmarkten in Europa en biedt een selectie van kerstversieringen, cadeauartikelen en huisdecoraties voor ieders smaak. De kerstman zelf zal de kerstsfeer aan boord verspreiden en zal beschikbaar zijn om foto’s te nemen met gezinnen en kinderen.

“De Oasis Holiday Marketplace is een geweldig voorbeeld van Starboard’s passie voor ‘retailtainment’, door gezinnen aan boord boeiende winkelervaringen te bieden tijdens magische cruisevakanties,” zegt Claudia King-McWilliams, VP General Manager van Royal Caribbean.

Cruises met Royal Caribbean zijn boekbaar bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

2 gedachten over “Royal Caribbean introduceert kerstmarkt op Oasis of the Seas

  • Leuk initiatief van RCI om op zee een kerstmarkt te houden, wie weet wordt dit een trendsetter en krijgt het navolging op andere schepen binnen de vloot en misschien waait dit wel over naar andere rederijen. Na een land- nu een zee kerstmarkt, wie weet doet de luchtvaart daar ook nog aan mee met een selectie van kerstartikelen.

    Bye the way :
    Ik wens jullie allen Miriam, Marco, zoon en alle overige lezers van Cruisereiziger.nl nog fijne Feestdagen en een Gezond, Voorspoedig, Veilig en behouden vaart voor 2024 toe !

  • Dank Frans! Uiteraard voor jou en alle anderen fijne feestdagen en een voorspoedig 2024!

    hartelijke groeten, Miriam & Marco

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger