Cruisereiziger
Cruiseschepen

Carnival Cruise Line introduceert verbeterde voorzieningen

Carnival Cruise Line voert in het nieuwe jaar verbeteringen door in de voorzieningen die het aanbiedt aan haar passagiers. Dat varieert van wijzigingen in het exclusieve Chef’s Table en het Carnival Culinary Center samengesteld door Chief Culinary Officer Emeril Lagasse tot nieuwe online veranderingen gericht op het vereenvoudigen van de ontscheping.

Het Carnival Culinary Center debuteert op Carnival Jubilee als onderdeel van het Carnival Kitchen-aanbod. Het biedt een speciale kookles aan samengesteld door Emeril Lagasse. Als onderdeel van het programma leren cuisereizigers om een driegangenmenu te bereiden met geselecteerde recepten van Emeril, waaronder zijn wereldberoemde New-New Orleans Pasta, Shrimp & Okra Gumbo met Filé en Strawberries Romanoff. Carnival Kitchen is ook beschikbaar op Carnival Panorama, Mardi Gras en Carnival Celebration.

Als nieuwe optie voor de populaire Chef’s Table lanceerde Carnival een culinaire VIP-ervaring, inclusief een meergangendiner, georganiseerd door de Executive Chef aan boord. De premium Chef’s Table 2.0 biedt een nieuw menu dat begint met cocktails en hors d’oeuvres voor een selecte groep van 14 personen, gevolgd door een rondleiding door de kombuis en aansluitend een diner met voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Het Chef’s Table 2.0-menu belooft een reeks nieuwe smaken met unieke selecties aan eten en wijn op elk Carnival-schip.

 

‘Behind The Fun’, een favoriet onder de Carnival-tours, die voorheen alleen aan boord kon worden geboekt, zal nu vanaf 1 januari 2024 beschikbaar zijn voor pre-cruiseboekingen. Om te boeken selecteren passagiers de tour als een excursie aan wal onder de thuishaven van hun schip en vindt de tour plaats op een zeedag. Er is ook een toegankelijke, verkorte rondleiding beschikbaar voor gasten met een handicap.

Om het ontschepen te vereenvoudigen, heeft Carnival een nieuwe functie aan zijn HUB-app toegevoegd. In plaats van bagagezonelabels op te halen, kunnen passagiers via de app een ontschepingstijd selecteren en het aantal bagage vermelden dat buiten hun hut moet worden geplaatst. Tags worden rechtstreeks aan de passagiers geleverd. Bovendien kunnen passagiers die ervoor kiezen hun eigen bagage van het schip te vervoeren, de nieuwe functie gebruiken en het tijdstip kiezen waarop ze willen ontschepen.

VIFP-leden en suitepassagiers ontvangen nog steeds speciale tags met voorrang bij ontscheping. Passagiers die de app liever niet gebruiken, kunnen nog steeds het traditionele ontschepingsproces volgen om hun tags op te halen. De nieuwe functie is beschikbaar op Carnival Conquest, Carnival Elation, Carnival Sunrise, Carnival Dream en Mardi Gras, terwijl de rest van de vloot zich richt op een uitrol in februari.

Cruises met Carnival Cruise Line zijn boekbaar bij:
Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger