Cruisereiziger
Bestemmingen

Start verkoop winterroutes AIDA Cruises in 2025/2026

AIDA Cruises is de verkoop gestart van haar cruiseprogramma in het winterseizoen 2025/2026. Er is een uitgebreide selectie aan reizen beschikbaar. Zonnige bestemmingen zijn onder andere het Caribisch gebied, Zuid-Afrika, de Canarische Eilanden, de Oriënt, de Seychellen en Mauritius. Cruises naar Noord-Europa zijn ook beschikbaar.

Cruises in en rond Afrika

AIDAstella zal in de winter van 2025/2026 in en rond Afrika varen. De topbestemmingen die daar worden aangedaan zijn o.a. Mauritius & de Seychellen en Zuid-Afrika. Midden in de Indische Oceaan ligt het eiland Mauritius met zijn fijne, witte zandstranden, turkooisblauwe lagunes en indrukwekkende koraalriffen die zich over zo’n 170 km langs de kust uitstrekken. AIDA Cruises gaat ook naar bestemmingen in de Indische Oceaan voor de kust van Afrika, zoals de eilanden La Réunion, Madagaskar en de Seychellen. Zuid-Afrika is een goede uitvalsbasis voor o.a. safaritochten met de kans om de “Big Five” te zien, de Tafelberg boven Kaapstad, de door stormen geteisterde Kaap de Goede Hoop, woestijnen, stranden en nog veel meer. Cruisereizigers kunnen zich verheugen op een unieke verscheidenheid aan dieren en planten.

Cruises in het Caribisch gebied

AIDA cruises in het Caribisch gebied worden in de winter 2025/2026 aangeboden door AIDAperla, en voor het eerst ook door AIDAblu en AIDAsol. Cruisereizigers kunnen tropische regenwouden, turquoise zeeën met kristalhelder water en stranden met palmbomen verwachten.

Cruises in de Arabische Golf

Beleef de Oriënt met AIDAprima in de winter van 2025/2026. Bestemmingen zijn onder andere het Koninkrijk Bahrein, de Verenigde Arabische Emiraten, Qatar en het Sultanaat van Oman voor woestijnavonturen en kleurrijke oosterse markten. Ook Dubai wordt aangedaan, een stad van superlatieven in elke zin van het woord met enorme wolkenkrabbers zoals de Burj Al Arab en de Burj Khalifa.

Cruises rond de Canarische Eilanden & Madeira

De Canarische Eilanden en Madeira worden in de winter 2025/2026 bezocht door AIDAcosma en AIDAmar. Spectaculaire kliffen, kilometerslange witte of zwarte stranden, ruige vulkaanlandschappen: de diversiteit van de Canarische Eilanden biedt het juiste eiland voor elke smaak – om te wandelen, ontspannen of surfen. Madeira is het fascinerende bloemeneiland in het midden van de Atlantische Oceaan. Natuurliefhebbers zullen genieten van een bezoek aan de botanische tuin Jardim Botânico. Andere uitstapjes zijn de kleurrijke markthal van Funchal of een ritje met de mandslee vanaf de plaatselijke berg Monte.

Cruises in Noord-Europa

Voor wie het noorderlicht in Noord-Europa wil zien, is de beste reistijd van september tot maart. Maar het is niet alleen het lichtspektakel dat de winter in het noorden zo aantrekkelijk maakt: Scandinavië biedt reizigers ook haar prachtige natuur, kust- en merenlandschappen en geweldige winkelmogelijkheden. Tussen november 2025 en april 2026 vaart de AIDAnova van Hamburg naar Noorwegen en de metropolen van West-Europa.

Globetrotter reizen

Op een Globetrotter cruise kun je verschillende bestemmingen combineren. AIDAblu vaart van Corfu naar de Caraïben, AIDAprima van Hamburg naar Dubai en AIDAstella van Antalya of Kaapstad naar de Indische Oceaan.

De wintercruises van AIDA Cruises zijn boekbaar bij:
Captain Cruise Corendon CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Zeetours!

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger