Cruisereiziger
Cruisemaatschappij

CEO van Carnival Corporation steekt nieuwjaarsbal aan op Times Square

Carnival Cruise Line is voor het derde achtereenvolgende jaar de officiële (cruisemaatschappij)sponsor voor de festiviteiten rond nieuwjaarsavond op Times Square in New York. Josh Weinstein, President & CEO en Chief Climate Officer van moedermaatschappij Carnival Corporation zal er de beroemde ‘New Year’s Eve Ball’ aansteken.

Weinstein was zaterdag al aanwezig op de beroemde locatie om de gigantische schakelaar te testen die de oudejaarsbal zondagavond zal verlichten. Tijdens de feestelijkheden zullen enkele van de iconische LED billboards op Times Square de nieuwe Carnival campagne ‘No One Does Fun Like Carnival’ tonen.

“We brengen de typische Carnival fun terug naar Times Square om onze opmerkelijke prestaties dit jaar te vieren”, aldus Weinstein. “Als we terugkijken op 2023, hebben we miljoenen mensen geweldige vakanties bezorgd en hebben we recordboekingen en ongekende groei gezien bij verschillende van onze merken, waaronder Carnival Cruise Line. We hebben de lat hoger gelegd, dus nu is het tijd om de bal hoger te leggen! We hebben genoeg om trots op te zijn en we hebben er alle vertrouwen in dat 2024 opnieuw een recordjaar voor ons bedrijf zal worden.”

 

Oud en Nieuw zal ook aan boord van de 26 Carnival-schepen uitgebreid gevierd worden o.a. op de nieuwe Carnival Jubilee die vorige week haar debuut maakte vanuit Galveston, Texas. Het nieuwe vlaggenschip van Carnival is een belangrijk onderdeel van een aanzienlijke groeiperiode. Sinds 2021 zijn vijf schepen aan de vloot toegevoegd. In 2024 verwelkomt de cruisemaatschappij een nieuw schip, Carnival Firenze, dat in de lente van 2024 vanuit Long Beach, Californië, naar Mexico gaat varen.

“We beginnen 2024 met dankbaarheid voor onze geweldige gasten, bemanning, reisadviseurs en zakenpartners die hebben geholpen om ons merk zo’n succes te maken en ons te positioneren voor een geweldig jaar”, aldus Christine Duffy, president van Carnival Cruise Line. “Nu we het jaar 2024 inluiden, zullen we ook meer plannen delen voor onze nieuwe exclusieve bestemming, Celebration Key, die in 2025 wordt geopend en echt een baanbrekende toevoeging aan Carnival-cruises zal zijn.”

Cruises met Carnival Cruise Line zijn boekbaar bij:
Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger