Cruisereiziger
Themacruise

Video’s: 8 cruiseschepen bij eindejaarsvuurwerk op Madeira

Oudejaarsdag stond op Madeira wederom in het teken van het jaarlijkse eindejaarsvuurwerk. In totaal verzamelden 8 cruiseschepen zich in de Baai van Funchal. Dat was er 1 meer dan vorig jaar. Enkele schepen waren aangemeerd in de haven van Funchal, de andere lagen voor anker in de baai om het spektakel te aanschouwen.

De volgende 8 cruiseschepen brachten Oud en Nieuw op Madeira door: AIDAcosma (AIDA Cruises), Borealis (Fred. Olsen Cruise Lines), Arcadia (P&O Cruises), Queen Victoria (Cunard), Marella Explorer (Marella Cruises), Spirit of Adventure (Saga Cruises) en Mein Schiff 1  en Mein Schiff 3 (TUI Cruises).

Wil jij volgend jaar zelf het vuurwerk van Madeira op een cruiseschip beleven? Wij hebben alle opties voor je op een rij gezet. 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger