Cruisereiziger
Bestemmingen

MSC Cruises: brochure Zomer 2024 nu online beschikbaar

MSC Cruises heeft bekendgemaakt dat haar brochure Zomer 2024 vanaf nu online beschikbaar is. Deze online versie zal volgens de rederij regelmatig worden bijgewerkt. De brochure geeft een gedetailleerde beschrijving van meer dan 80 routes in de Middellandse ZeeNoord-Europa, Caraïben & Antillen en Noord-Amerika.

Bovendien is het een gids met alle praktische informatie ter voorbereiding van een MSC cruise, over het aanbod aan boord, de verschillende belevingen (Bella, Fantastica en Aurea), transportopties alsook prijzen en kortingen. Ook is er bijzondere aandacht voor de MSC Yacht Club – het luxe schip-in-een-schip concept van de rederij.

boek je vakantie bij de ANWB

Bestemmingen

Veel aandacht gaat uit naar de populaire Noord-Europese bestemmingen: de Noorse fjorden, de Noordkaap, IJsland en Groenland. Het nieuwste schip MSC Euribia biedt bijvoorbeeld een 7-daagse cruise met Kiel en Kopenhagen als mogelijke inschepingshavens. De route voert cruisereizigers langs Hellesylt, Molde en Fläm in Noorwegen, en elk van deze bestemmingen biedt tussenstops van 8 uur of meer. Hierdoor is er voldoende tijd om de omgeving te verkennen bijvoorbeeld via een scala aan excursiemogelijkheden.

MSC World Europa vaart weer de in Middellandse Zee op een cruise van 7 nachten met Barcelona, Marseille, Genua, Napels en Messina als mogelijke inschepingshaven. Fly & Cruise arrangementen maken deel uit van het aanbod. Niet minder dan 14 MSC-schepen doorkruisen dit gebied, elk met een uitgebreid aanbod aan routes en bestemmingen.

Ook in de Caraïben worden tal van routes aangeboden met vertrek vanuit Miami, Orlando en nu ook New York. Bestemmingen die worden aangedaan zijn o.a. Mexico met Costa Maya of het snorkelparadijs Cozumel, de regenwouden van Belize, Puerto Rico, de Dominicaanse Republiek, Jamaica, de Kaaimaneilanden en natuurlijk het privé-eiland en zeereservaat van MSC Cruises in de Bahama’s, Ocean Cay MSC Marine Reserve.

Klik hier voor de link naar de online brochure Zomer 2024.

Bekijk de mogelijkheden en boek je MSC-cruise via:

Cruise Online Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!