Cruisereiziger
Annulering

Eerste 2 afvaarten MS Maud uit IJmuiden geannuleerd

De eerste twee geplande afvaarten in het nieuwe jaar van het MS Maud van Hurtigruten in IJmuiden zijn geannuleerd. Het schip heeft op 21 december 2023 op de Noordzee aanzienlijke schade opgelopen als gevolg van de hevige storm Pia. Hierdoor is het schip voorlopig buiten gebruik. De cruises op 6 januari en 20 januari zijn dus geschrapt.

Momenteel ondergaat MS Maud een uitgebreide controle en reparatie in het Duitse Bremerhaven. Een grondige inspectie volgt voordat het schip gereed is voor verdere reizen. De rederij streeft ernaar om het MS Maud in februari weer operationeel te hebben. Daarnaast bestaat er een kans dat de rederij een ander schip zal inzetten. De eerstvolgende afvaart van MS Maud vanuit IJmuiden staat gepland op 3 februari.

Klik hier voor meer informatie over de cruises van MS Maud vanuit IJmuiden naar de Noorse fjorden en de Noordkaap.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!