Cruisereiziger
Samenwerking

Royal Caribbean gaat samenwerking aan met Eurovisie Songfestival

Royal Caribbean International heeft een tweejarige samenwerking met het grootste live muziekevenement ter wereld, Eurovisie Songfestival, aangekondigd. Als officiële partner voor 2024 en 2025 gaat de Amerikaanse rederij zich o.a. richten op de merkbekendheid tijdens het evenement en promotie van de gaststad.

De samenwerking debuteert in de aanloop naar het 68e Eurovisie Songfestival dat in mei 2024 wordt gehouden in Malmö, Zweden, en wordt uitgezonden in de 37 deelnemende landen en door miljoenen anderen online. Dit markeert ook de start van Royal Caribbean’s Europese seizoen met zes schepen die vanuit acht steden over het hele continent varen.

boek je vakantie bij de ANWB
 

Ben Bouldin, Vice President Europa, Midden-Oosten en Afrika van Royal Caribbean International: “Als twee wereldberoemde merken die bekend staan om het leveren van memorabele momenten aan miljoenen mensen over de hele wereld, is de combinatie van Royal Caribbean International en het Eurovisie Songfestival de ultieme samenwerking die het allerbeste live entertainment van wereldklasse en een fusie van culturen van over de hele wereld tot leven zal brengen. Met meer dan 60 historische jaren van het Eurovisie Songfestival zijn we trots om samen te werken met een iconisch merk dat een wereldwijd publiek heeft, dat alleen maar blijft groeien met de populariteit van een evenement dat een cultureel moment is geworden voor zovelen over de hele wereld.”

Martin Österdahl, Executive Supervisor van het Eurovisie Songfestival, zei: “We zijn verheugd om onze spannende nieuwe samenwerking met Royal Caribbean International aan te kondigen. Het Eurovisie Songfestival en Royal Caribbean delen een passie voor het creëren van onvergetelijke ervaringen die mensen van over de hele wereld verenigen. We kijken ernaar uit om nieuwe herinneringen te maken voor onze fans en gasten en kunnen niet wachten om samen op dit nieuwe avontuur te vertrekken!”

Details over hoe fans kaartjes kunnen bemachtigen voor het 68e jaarlijkse Eurovisie Songfestival met Royal Caribbean zullen in de komende maanden worden onthuld.

Wil jij cruisen met Royal Caribbean International? Bekijk de mogelijkheden en boek bij:
CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!