Cruisereiziger
Overig cruisenieuws

Nieuwe Cruise & Style magazine weer verkrijgbaar

Het nieuwe jaarnummer van magazine CRUISE & STYLE is weer online verkrijgbaar en bij alle Bruna winkels, AKO, Primera, Bijenkorf en The Read Shops.

Rudy & Ing Beckx-Michielsen, die met trots al 16 jaar dit 164 pagina’s tellend jaarboek publiceren, brengen je weer een ruim aanbod aan informatie. Ontdek de nieuwste jachten, premium boetiekschepen en de fun-resortcruiseschepen. Laat je meeslepen door boeiende reportages over zee-, expeditie-, zeil- en riviercruises en krijg interessante tips over wat je kunt doen in talrijke aanleghavens. Met lezers ervaringen, interviews en een ruim aanbod van interessante korte en langere routes.

In CRUISE & STYLE 2024-2025 kun je zelf ontdekken welk cruiseproduct het beste bij jou past. De meest befaamde aanbieders van cruiserederijen en aanbevolen gespecialiseerde cruisereisbureaus kan je terugvinden in dit magazine.

In het CRUISE & STYLE 2024-2025 lees je  over:

  • Exclusieve jachten en boetiek-stijl cruiseschepen.
  • Premium cruiseschepen met verfijnde gastronomie, hoogwaardige kajuiten en suites, sfeervolle avonden met livemuziek.
  • Grootse fun-resortschepen met meerdere zwembaden, glijbanen, sportcentra, specialiteitenrestaurants en ruim aanbod entertainment. Ambiance is gegarandeerd.
  • Expeditieschepen om op een avontuurlijke manier bijzondere regio’s te verkennen zoals Groenland, de Amazone, Galápagos-eilanden, Spitsbergen en Antarctica.
  • Ultra-luxueuze cruiseschepen waar de nadruk ligt op fijnste gastronomie op zee, de meest vriendelijke service voor gasten en luxueuze suites.
  • Riviercruiseschepen om in een relax-ritme op de mooiste rivieren ter wereld te varen.

Het tijdschrift is verkrijgbaar in de dagblad- & boekhandel voor € 7,95 of bezoek de website www.cruisestyle.nl

Prijsvraag

Wij geven in samenwerking met Cruise & Style vijf exemplaren van dit mooie tijdschrift weg! Wil je hiervoor in aanmerking komen, stuur dan een mail met je adresgegevens naar prijsvraag@cruisereiziger.nl

Doe dit vóór vrijdag 26 januari 2024 om kans te maken op 1 van de 5 exemplaren.

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)