Cruisereiziger
Annulering

Princess Cruises annuleert eerste reis Sun Princess

Het nieuwste cruiseschip van Princess Cruises, Sun Princess, zal later dan gepland worden opgeleverd. De Amerikaanse cruisemaatschappij en scheepsbouwer Fincantieri zijn overeengekomen om het debuut van het grootste schip dat ooit is gebouwd in Italië uit te stellen. Dit heeft geleid tot de annulering van de eerste reis van de Sun Princess, een 10-daagse cruise die oorspronkelijk zou vertrekken vanuit Barcelona op 8 februari.

boek je vakantie bij de ANWB

 

“We begrijpen dat dit nieuws teleurstellend is, en we delen in die teleurstelling. We erkennen de verwachting waarmee deze reis was omgeven en we bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat deze annulering veroorzaakt,” aldus John Padgett, President van Princess Cruises.

Passagiers die geboekt waren op de eerste reis van de Sun Princess ontvangen een volledige terugbetaling van het cruisebedrag en eventuele extra diensten aan boord die vooraf waren gekocht. Daarnaast krijgen ze een 50% toekomstig cruisetegoed dat ze kunnen gebruiken op een toekomstige reis van Princess. Tevens ontvangen ze ook tot $ 200 per persoon voor omboekingskosten met betrekking tot vliegreizen.

De Sun Princess is het allereerste LNG schip van de rederij, en bovendien het grootste schip voor Princess met plek voor 4.300 passagiers. De Sun Princess heeft tal van nieuwigheden die nog niet eerder bij Princess te zien waren, zoals een waterpark. Dit schip is overigens bouwgelijk aan de andere LNG schepen (bijvoorbeeld de AIDAcosma, Iona) van moederbedrijf Carnival Corporation. In haar eerste seizoen vaart het schip in Europa in de Middellandse Zee, waarna ze in de winter naar het Caribisch gebied trekt.

Boek je Princess cruise bij:

CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise[/sc

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!