Cruisereiziger
Doop

Icon of the Seas door Lionel Messi gedoopt in Miami

Aan de vooravond van de 55e verjaardag van Royal Caribbean International is haar grootste cruiseschip ter wereld, Icon of the Seas, gedoopt tijdens een feestelijke ceremonie in Miami. De Argentijnse voetbalicoon Lionel Messi fungeerde als doopvader van het schip. Door middel van een bal liet hij een champagnefles kapot slaan tegen de boeg van het eerste schip in de nieuwe Icon-klasse.

Messi speelde een ‘thuiswedstrijd’, aangezien hij momenteel uitkomt voor de Amerikaanse voetbalclub Inter Miami CF. Ook zijn teamgenoten waren van de partij tijdens de officiële ceremonie, die werd gepresenteerd door acteur Mario Lopez. CEO van de Royal Caribbean Group Jason Liberty, president en CEO van Royal Caribbean International Michael Bayley en kapitein van Icon Henrik Loy spraken de aanwezigen toe in de AquaDome.

“Familie is alles voor mij, en het was spannend om deel te nemen aan de verwelkoming van ‘s werelds beste familievakantie in Miami,” zei Lionel Messi, Icon van Royal Caribbean. “Alles wat ik heb gezien op Icon of the Seas is van een hoog niveau. Er zijn ervaringen voor het hele gezin om herinneringen te maken die ze zich voor altijd zullen herinneren.”

boek je vakantie bij de ANWB
 

“Icon of the Seas is het hoogtepunt van meer dan 50 jaar dromen, innoveren en het naleven van onze missie – het leveren van ‘s werelds beste vakantie-ervaringen op een verantwoorde manier. Ze is de ultieme multigenerationele familievakantie, die voor altijd de status quo in familiereizen verandert en vakantiedromen vervult voor alle leeftijden aan boord,” aldus Jason Liberty, president en CEO van de Royal Caribbean Group. “Met Lionel Messi als doopvader van het schip, zijn we blij en vereerd om iemand te hebben die iconisch is voor het leveren van herinneringen voor miljoenen voetbalfans over de hele wereld en die het maken van iconische herinneringen met zijn familie nog belangrijker vindt.”

Eerste cruise

Aanstaande zaterdag start Icon of the Seas met wekelijkse cruises in het oostelijk en westelijk Caribisch gebied. Daarbij worden bestemmingen aangedaan zoals Philipsburg op St. Maarten; Costa Maya en Cozumel in Mexico; en Charlotte Amalie op St. Thomas. Uiteraard bezoekt de Icon of the Seas ook het privé eiland Perfect Day op Coco Cay op de Bahama’s met het nieuwe toevluchtsoord uitsluitend voor volwassenen, Hideaway Beach, compleet met een privé-strand, zwembaden, nieuwe eet- en drinkgelegenheden, exclusieve cabanas en livemuziek.

De doopceremonie is terug te kijken via onderstaande video:

Interesse in cruisen met Icon of the Seas? Vraag een gratis offerte aan bij:
CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!