Cruisereiziger
Bestemmingen

Holland America Line voegt nog eens vier Legendary Voyages toe voor 2025-2026

Holland America Line heeft nog eens vier Legendary Voyages toegevoegd aan haar 2025-2026 programma, waarmee het totaal op 12 komt. De eerste vier afvaarten kondigde de rederij in juni aan en in december werden er nog vier toegevoegd vanwege de enorme vraag. De rederij heeft nu vier extra routes vrijgegeven, variërend van 27 tot 45 dagen.

De 45-daagse “Ultimate Mediterranean and Atlantic” cruise vaart retour vanuit New York en bezoekt 20 havens in Portugal, Spanje, Groot-Brittannië, Italië, Algerije, Tunesië, Malta, Griekenland, Turkije en Egypte met overnachtingen in Civitavecchia (Rome), Istanbul en Alexandrië (Caïro). De reis met de Volendam vertrekt op 7 oktober 2025 en is een recreatie van een Holland America Line route die in 1925 werd gevaren en markeert het 100-jarig bestaan van de reis.

De 27-daagse “South Pacific Crossing” cruise op de Noordam, die van Seattle naar Sydney vaart, vertrekt op 12 oktober 2025 en doet in totaal negen havens aan, waaronder vier in Fiji. De route bevat ook een overnachting in Honolulu, Hawaii.

 

Holland America Line biedt ook een 36-daagse versie van de South Pacific Crossing-route op de Noordam met vertrek op 15 maart 2026, die van Sydney naar Seattle zal varen en 17 havens zal aandoen in Nieuw-Caledonië, Vanuatu, Fiji, Tonga, Tahiti, de Cookeilanden en Hawaï, met overnachtingen in Papeete, Tahiti; en Honolulu.

De laatste nieuwe Legendary Voyage is de 28-daagse “Islands of the South Pacific” cruise op de Noordam die op 4 januari 2026 vanuit Sydney vertrekt op weg naar Auckland. Passagiers zullen 20 havens aandoen, waaronder Papoea-Nieuw-Guinea, de Salomonseilanden, Vanatu, Fiji en Tonga, plus vier in Queensland.

Legendary Voyages zijn ‘bucketlist’ routes

Director Sales & Marketing van Holland America Line Karen Farndell zei: “Onze Legendary Voyages bieden onvergetelijke ervaringen en mogelijkheden om je te verdiepen in de geschiedenis en culturen van een grote verscheidenheid aan bestemmingen. Deze bucketlistroutes tonen een aantal van ‘s werelds meest gewilde locaties, maar ook verborgen juweeltjes die gasten zullen verrukken en verrassen. Onze Islands of the South Pacific cruise heeft stops die normaal gesproken alleen toegankelijk zijn via het charteren van een privé boot, terwijl de Ultimate Mediterranean & Atlantic reis een eerbetoon is aan onze geschiedenis met een route die echt uniek is.”

Deze Legendary Voyages van Holland America Line zijn boekbaar bij:

ANWB CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!