Cruisereiziger
Bestemmingen

KLM vliegt meer naar Southampton vanaf eind maart

KLM gaat vanaf eind maart 2024 een extra vlucht toevoegen aan het vliegschema naar Southampton, waarmee het aantal vluchten op drie keer per dag komt. In de ochtend, middag en avond (nieuw) vliegt KLM naar Southampton, zodat het aantal vluchten per week verhoogd wordt naar 20x per week. De vluchten zijn beschikbaar vanaf €102.

De stad is een populaire cruisehaven waar je kunt in- en ontschepen op talloze cruises van bijvoorbeeld Cunard, P&O, Royal Caribbean etc.

KLM maakt deze keuze ook om Britse passagiers beter te kunnen bedienen, aldus een woordvoerder” “Een deel van de passagiers uit Groot-Brittannië stapt namelijk over op Schiphol om vervolgens aan boord te gaan bij een Europese of intercontinentale vlucht.”

De dienstregeling wordt als volgt, met een vliegtijd van gemiddeld 1 uur en 10 minuten:

  • Heen: 07:15 uur in de ochtend / Terug 07:55 uur
  • Heen: 16:40 uur in de middag / Terug 17:20 uur
  • Heen: 19:00 uur in de avond / Terug 19:40 uur

Bekijk hier alle KLM vluchten >>
 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)