Cruisereiziger
Cruisemaatschappij

MSC Cruises presenteert Virtual Reality ervaring op Vakantiesalon Brussel 2024

MSC Cruises neemt deel aan de 65ste editie van het Vakantiesalon, dat plaatsvindt van donderdag 1 tot zondag 4 februari in Brussels Expo in Brussel. De stand van MSC Cruises is te vinden in Paleis 5 (N° 5433), met een ruimte van 50m. De rederij verwelkomt er zowel haar trouwe klanten als geïnteresseerden die op zoek zijn naar een cruisevakantie.

MSC Cruises zal Virtual Reality (VR) simulaties aanbieden aan de bezoekers van het salon (op een tweede stand N° 5418). Deze VR simulaties bezorgen potentiële cruisereizigers een voorproefje van de reismogelijkheden die MSC Cruises te bieden heeft, van de bestemmingen tot de accommodaties aan boord.

Ter plekke kunnen bezoekers van de medewerkers van MSC Cruises informatie krijgen over de schepen in de vloot, de bestemmingen die worden bezocht en de routes die worden gevaren. De cruises zijn boekbaar bij de reisbureaus die samenwerken met het bedrijf of rechtstreeks telefonisch of via de website.

Interesse in cruisen met MSC Cruises? Bekijk de mogelijkheden en boek bij:

Cruise Online Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!