Cruisereiziger
Overdracht

Sun Princess opgeleverd, maar later in de vaart dan gepland

Scheepswerf Fincantieri heeft vandaag de Sun Princess opgeleverd. Daarmee is het nieuwe LNG schip later in de vaart gekomen dan gepland, want de allereerste cruise van dit nieuwe Princess Cruises schip stond op 8 februari al gepland. De oplevering betekent overigens niet dat het schip direct kan worden ingezet. Ook de tweede geplande cruise, die zou vertrekken op 18 februari, wordt geannuleerd.

De 175.500 brutoton, 4.300 gasten tellende Sun Princess is de meest indrukwekkende Love Boat ooit gecreëerd, aldus de rederij. Het schip is een van de vele nieuwe LNG schepen die moeder organisatie Carnival Corporation bestelde.

boek je vakantie bij de ANWB
 

Het schip biedt een scala aan nieuw entertainment en activiteiten, evenals hutten en  suites in een breed spectrum van categorieën. Met de meeste balkons van alle Princess schepen, kunnen gasten vanuit hun comfortabele hut genieten van de zon en het kristalheldere water van de Middellandse Zee en het Caribisch gebied. The Dome, een transformerende entertainmentlocatie geïnspireerd op de terrassen van Santorini, is de perfecte plek om te ontspannen en de Arena is een evolutie en het technologisch meest geavanceerde Princess Theater ontwerp.

Eerste reis

Momenteel ondergaat de Sun Princess de laatste werkzaamheden. Daarom maakt de Sun Princess nu haar eerste reis pas op 28 februari vanuit Rome.

Gasten die geboekt hadden voor de reis van 18 februari ontvangen een volledige terugbetaling van de cruisetarieven en eventuele extra diensten die vooraf aan boord zijn gekocht, evenals 50% toekomstig cruisetegoed (FCC) dat gebruikt kan worden op een volgende reis van Princess.

Boek je Princess cruise bij:

CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)