Cruisereiziger
Shows

Holland America Line introduceert spelshow “Deal or No Deal” aan boord

Holland America Line heeft haar entertainmentaanbod uitgebreid met de lancering van de populaire tv-spelshow Deal or No Deal op 9 van haar cruiseschepen. De show, die wordt geproduceerd door een bedrijf in interactieve technologie genaamd Timeplay, is gebaseerd op het Nederlandse Miljoenjacht.

Het gehele publiek kan meespelen met Deal or No Deal en ook prijzen winnen waaronder een gratis cruise. Hiervoor moeten vragen worden beantwoord, waarbij tijdens diverse rondes steeds kandidaten afvallen. De uiteindelijke finalist wordt op het podium uitgenodigd en strijdt bij het koffersspel om prijzen.

De interactieve gameshow vindt één of twee keer per cruise plaats op het World Stage of in de Rolling Stone Lounge, afhankelijk van het schip van Holland America Line.

“We zijn verheugd deze show toe te voegen aan ons entertainmentprogramma en we kijken ernaar uit dat passagiers van dit interactieve spel zullen genieten”, aldus Daniel Materassi, senior vice-president guest commerce van Holland America Line.

Cruises met Holland America Line zijn boekbaar bij:

ANWB CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!