Cruisereiziger
Winkels

Cunard onthult details van Queen Anne’s winkelaanbod

In de aanloop naar het debuut deze zomer heeft Cunard een tipje van de sluier opgelicht van de winkels die de passagiers aan boord van de Queen Anne te wachten staan.

Cruisereizigers kunnen kiezen uit 115 merken wanneer het schip over drie maanden te water gaat, van luxe horlogemakers Bremont tot het Franse modehuis Chanel.  27 van deze merken werken voor het eerst samen met Cunard, waaronder Hugo Boss, Raishma, Chapel Down, Whittard en 886 Royal Mint.

Garrard, de eerste officiële kroonjuwelier in het Verenigd Koninkrijk, krijgt ook haar eerste boetiek aan boord van een Cunard-schip. Deze winkel is te vinden in de Grand Lobby Boutiques, evenals Queen Anne’s Cabinet of Curiosities en Experience Lounge.

boek je vakantie bij de ANWB
 

Het Cabinet of Curiosities is een nieuw concept met 38 vitrines met topstukken van verschillende merken. In deze galerij worden verzamelobjecten, juwelen, mode en kunst van Cunard’s partnermerken 360 graden tentoongesteld en te koop aangeboden, samen met nooit eerder vertoonde topstukken uit de archieven van de cruisemaatschappij. De Experience Lounge is een ruimte waar retail wordt verweven met eten en drinken.

The Queen Anne zal ook een eigen Shopping Host hebben, die uitgebreide kennis heeft van het beschikbare assortiment en de verhalen van de merken. Daarnaast zal er een personalisatiebalie zijn voor passagiers die hun aankopen een persoonlijk tintje willen geven door middel van graveren, reliëfdruk en meer.

Katie McAlister, president van Cunard, zei: “Luxe oceaanreizen gaan allemaal over escapisme en ondergedompeld worden in een wereld vol unieke en verrijkende ervaringen. Het is een filosofie die we met passie tot leven willen brengen met ons nieuwe schip Queen Anne, en daarom zijn we allemaal zo enthousiast over haar winkelaanbod. Nergens anders zullen reizigers in staat zijn om zo’n prachtig samengestelde collectie van luxe merken op zee te vinden, of op zo’n boeiende manier te leren over erfgoed merken als met Queen Anne’s Cabinet of Curiosities.”

Wil jij cruisen met Cunard? Vraag een gratis offerte aan bij:

Sunweb CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Bekijk de mooiste aanbiedingen van Cunard van dit moment!
Vertrekjaar
2022
2023
2024
2025

Cunard Cruise Westelijke Middellandse Zee voor topprijs!

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!