Cruisereiziger
Verkoop/koop

Captain Cruise neemt Go For Cruise over

Captain Cruise heeft het Belgische bedrijf Go For Cruise overgenomen. Captain Cruise heeft 2 vestigingen, waarvan 1 in Nederland en 1 in België. Daarnaast heeft Captain Cruise nog een label Cruise-Outlet in Nederland.

Go For Cruise is de specialist in begeleide Nederlandstalige groepsreizen. Dit doen zij al bijna 18 jaar. Didier Broothaers was eigenaar van Go For Cruise en zal aanblijven als Directeur. Ook zal het personeel worden overgenomen en blijft de visie en wijze van bedrijfsvoering van het bedrijf hetzelfde.

Robert Pieter Gardenier, CEO van Captain Cruise: “Ik ben ervan overtuigd dat de overname van Go For Cruise een toegevoegde waarde voor Captain Cruise zal zijn. Didier en ik zitten op dezelfde golflengte qua ideeën en wij zien beiden vele synergiemogelijkheden voor allebei de bedrijven. Zo zal Go For Cruise zich toevoegen in het pand van Captain Cruise België. Tevens zal Captain Cruise in 2024 in België naar een nieuw pand verhuizen die vele malen groter zal zijn en waar de klant nog beter bediend kan worden. Zo komt er onder andere een reisbureau in waar klanten ontvangen kunnen worden. Het belangrijkste verkooppunt van Go For Cruise betreffende de begeleidingen blijft intact. We gaan uiteraard wat kleine wijzigingen doorvoeren om zo het bedrijf optimaal te kunnen laten functioneren”.

Bekijk meer bij:  Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *