Cruisereiziger
Liveblog

LIVEBLOG: Binnenkijken op de gloednieuwe Sun Princess

Sinds enkele weken is het nieuwe vlaggenschip van Princess Cruises, Sun Princess, in de vaart. Het is met een brutotonnage van 175.500 veruit het grootste cruiseschip in de vloot van de rederij dat nu bestaat uit 16 schepen. Het biedt plek aan maar liefst 4.500 passagiers. De Sun is het eerste LNG-schip in een nieuwe, modernere Sphere-klasse. Het is tevens het grootste schip dat ooit is gebouwd in Italië door Fincantieri.

Ben jij benieuwd hoe de Sun Princess er van binnen uitziet? Marco stapt vrijdag in het Italiaanse Civitavecchia aan boord voor een 5-daagse Middellandse Zee cruise om het schip te verkennen. Hij zal hiervan exclusief verslag doen op deze pagina, FacebookTwitter en Instagram. Wil jij iets specifieks weten of zien van de Sun Princess? Stuur ons een mail of laat onderstaand een reactie achter.

De Sun Princess zal in haar inaugurele jaar tot en met september varen in de Middellandse Zee. Het gaat om 7- tot 10-daagse routes langs populaire havens in het westelijke en oostelijke gedeelte. Deze vertrekken vanuit Barcelona, ​​Rome (Civitavecchia) of Athene. De cruises kunnen ook gecombineerd worden tot 14- of 21-daagse tochten.

Wil jij ook cruisen met de Sun Princess van Princess Cruises? Bekijk de cruises en boek via:
CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *