Cruisereiziger
Wereldcruise

Wereldcruise 2027 van Regent Seven Seas Cruises voor eerst op Seven Seas Splendor

Regent Seven Seas Cruises nodigt avonturiers en cruisereizigers die op zoek zijn naar iets unieks uit voor de wereldcruise van 2027: de “World Cruise – World of Splendor”. De reis met vertrekdatum 11 januari 2027, zal plaatsvinden aan boord van Seven Seas Splendor.

De all-inclusive 2027 wereldcruise vertrekt vanuit Miami om na een reis van 140 nachten terug te keren in New York. De cruise zal in 71 havens aanleggen in het Caribisch gebied, eilanden in de Stille Oceaan, Australië en Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika en Europa. Gasten zullen 35.668 zeemijlen afleggen over drie oceanen en 40 landen op zes continenten verkennen. Met meer dan 480 inbegrepen excursies aan wal en 14 overnachtingen in de haven krijgen luxereizigers de kans om zich volledig onder te dompelen in een bestemming en 73 UNESCO werelderfgoedlocaties te bezoeken.

De 2027 World Cruise gaat op 10 april 2024 in de verkoop en wie zijn interesse alvast wil aangeven, kan zich registreren op RSSC.com/2027-World-Cruise.

Lange cruises steeds populairder

“We zien een groeiende vraag naar verre reizen en voor langere periodes. Daarom zijn we verheugd om aan te kondigen dat onze 2027 World Cruise zal plaatsvinden aan boord van Seven Seas Splendor, waardoor meer reizigers de kans krijgen deze once-in-a-lifetime ervaring mee te maken”, zegt Andrea DeMarco, President van Regent Seven Seas Cruises. “Dit zal de eerste keer zijn dat een World Cruise plaatsvindt aan boord van een van onze prachtige Explorer-klasse schepen. Seven Seas Splendor werd in 2020 gelanceerd en biedt gasten ongeëvenaarde luxe, waaronder de 413 vierkante meter grote Regent Suite.”

Regent’s World Cruise zal voor het eerst aan boord van Seven Seas Splendor zijn, waardoor het aantal beschikbare suites ten opzichte van de 2026 World Cruise toeneemt. Een bewijs van de groeiende populariteit van langere cruises naar exotische bestemmingen. Bovendien kunnen gasten voor het eerst een wereldcruise maken in het meest exclusieve en luxe verblijf op zee – de Regent Suite. De Regent Suite ervaring aan boord van de 2027 World Cruise zal €1.5 miljoen kosten, met een verblijf voor twee gasten.

De prijzen voor de 140-nachten durende reis beginnen bij € 83.149 per gast voor een luxe Veranda Suite tot € 776.209 per gast voor de vorstelijke Regent Suite. Reizigers die de voorkeur geven aan een iets korter verblijf aan boord kunnen een reis maken van 126 nachten van Miami Florida naar Rome (Civitavecchia), Italië, met tarieven die variëren van € 75.739 per gast tot € 697.039 per gast.

Onvergetelijke reis rond de wereld

Regent’s 2027 World Cruise – The World of Splendor wordt een onvergetelijke reis rond de wereld. Voordat gasten aan boord gaan van de Seven Seas Splendor, beginnen zij hun cruise met een verblijf van één nacht in een luxe hotel in Miami en een exclusief gala voorafgaand aan de cruise. In aanvulling op de 486 inbegrepen excursies, zullen gasten ook drie exclusieve en unieke evenementen meemaken in Panama-Stad, de Sri Lankaanse hoofdstad Colombo en het Spaanse Málaga.

De wereldcruises van Regent hebben veel extra’s waardoor gasten met een gerust hart kunnen genieten van de reis. Extra voorzieningen zijn onder andere: telefoontijd per suite, medische consulten aan boord, onbeperkt WiFi en een herinneringsgeschenk. Gasten genieten aan boord van de verfijnde gastronomie, vergezeld door premium wijnen en sterke dranken.

De in totaal 373 luxe suites hebben samen zo’n 4.800 vierkante meter balkonruimte. De prachtig ingerichte suites variëren van de 29 vierkante meter grote Veranda Suite tot de Regent Suite, die maar liefst 413 vierkante meter telt. Gelegen op het veertiende dek aan boord van Seven Seas Splendor heeft de Regent Suite een onbelemmerd 270-graden uitzicht over de boeg van het schip. De 120 vierkante meter grote veranda en een met glas omsloten solarium bieden een ‘Captain’s view’ als het schip aankomt in elke haven.

Regent Suite Seven Seas SplendorMet 413 vierkante meter pure elegantie is de Regent Suite een van de grootste suites ooit gebouwd op een cruiseschip. Het meest luxueuze verblijf op zee is voorzien van een spa met een privésauna, stoombad en jacuzzi. Regent Suite-gasten kunnen gebruik maken van een butler, een uitgebreide barinstallatie, een privéauto met chauffeur in elke haven, origineel werk van Picasso dat de muren siert en zullen elke nacht hun hoofd laten rusten op het comfort van een handgemaakte Hästens Vividus matras en een bed ter waarde van ruim 200.000 dollar.

2027 World Cruise in getallen:

 • 35.668 zeemijlen
 • 486 inbegrepen excursies
 • 71 aanleghavens
 • 40 landen
 • 14 overnachtingen in de haven
 • 16 zeeën, zeestraten, baaien en kanalen
 • 6 continenten
 • 3 Oceanen
 • 5.900 pond kreeft
 • 68 kilo kaviaar
 • 6.350 kilo filet mignon
 • 1.630 kilo gerookte zalm
 • 1.900 kilo bonbons
 • 58.000 flessen van 200 soorten wijn
 • 14.000 flessen champagne

Exclusieve evenementen

Gasten aan boord ontvangen in 3 havens exclusieve evenementen vol met verrassingen:

Panama-Stad, Panama – 25 januari 2027

Reis mee in de wereld van Carnaval met deze unieke ervaring aan wal in Panama-Stad. Geniet van de beste Panamese gerechten terwijl je zintuigen geprikkeld worden door betoverende optredens, aanstekelijke muziek en een extravagante ambiance. Ga mee voor een avond vol luxe, pracht en praal terwijl we feestvieren in echte Panamese stijl.

Colombo, Sri Lanka – 9 april 2027

Stap in de bruisende sfeer van een Sri Lankaans straatfestival op dit evenement in Colombo. Geniet van lokale lekkernijen terwijl je getuige bent van een culturele show met dansacts, die elk een uniek verhaal vertellen over de geschiedenis en tradities van het eiland. Ontdek de schoonheid en diversiteit van het land met lokale experts terwijl lokale gidsen je een blik gunnen op het authentieke het leven in Sri Lanka.

Málaga, Spanje – 22 mei 2027

Dompel jezelf onder in de glamour van de Roaring Twenties in Málaga, waar je wordt teruggevoerd naar een tijdperk van elegantie en verfijning. Bewonder een tentoonstelling van haute couture mode uit de jaren twintig, het toppunt van stijl en luxe. Bekijk perfect gerestaureerde oldtimers en klassieke auto’s uit de gouden eeuw van de auto-industrie. Zie de allure van de jaren twintig tot leven komen met een show, die je meeneemt in een wereld van glitter en glamour te midden van de betoverende achtergrond van Málaga.

Overnachtingen in de haven

De wereldcruise kenmerkt zich door langere verblijven en overnachtingen in havens zodat je langer kunt genieten van de bestemmingen. De Seven Seas Splendor overnacht in:

 • Miami, Florida
 • Panama Stad, Panama
 • Los Angeles, Verenigde Staten
 • Papeete (Tahiti), Frans Polynesië
 • Sydney, Australië
 • Cairns, Australië
 • Bali (Benoa), Indonesië
 • Singapore
 • Colombo, Sri Lanka
 • Malé, Malediven
 • Mumbai, India
 • Luxor (Safaga), Egypte
 • Aqaba, Jordanië
 • Jeruzalem (Haifa), Israel

Een greep uit de UNESCO-werelderfgoed locaties:

– Coiba National Park bij Panama City, Panama

– Kakadu National Park  (vanuit Darwin te bezoeken), Australië

– Singapore Botanic Gardens in Singapore

– Elephanta grotten bij Mumbai, India

– De palmboomgaard van Elche bij Alicante, Spanje

Het meest luxueuze verblijf op zee

Met 9 opties voor diner, waaronder vijf inbegrepen specialiteitenrestaurants en 24-uurs in-suite dineren, hebben gasten een breed scala aan mogelijkheden om te genieten van Regent’s kenmerkende Epicurean Perfection. Seven Seas Splendor heeft een kunstcollectie van vijf miljoen dollar, meer dan 500 kristallen kroonluchters, honderden bloemarrangementen en meer dan 4.000 vierkante meter Italiaans marmer. Gasten kunnen aan boord tevens gebruikmaken van de Serene Spa & Wellness™ om helemaal tot rust te komen.

 

Meer informatie over Regent Seven Seas Cruises lees je bij:

CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *