Cruisereiziger
InrichtingNieuwe cruiseschepen

Design buitenmeubel collectie van Unopiù voor Explora II

In het kader van Fuorisalone 2024, de Milanese designbeurs van 16-21 april 2024, wordt een op maat gemaakte buitenmeubel collectie van Unopiù voor Explora Journeys gepresenteerd.

Unopiù wordt beschouwd als een van de meest gerenommeerde Italiaanse meubelfabrikanten en internationale maatstaf voor de productie en distributie van designmeubels en buitenaccessoires. De hoogwaardige Davos-collectie zal exclusief te vinden zijn aan boord van het aankomende tweede schip van de EXPLORA II, speciaal ontworpen voor Explora Journeys.

Design presentatie op Fuorisalone 2024

Water als inspirerend designelement: Explora Journeys kondigt een exclusief partnerschap aan met het toonaangevende digitale platform voor design “Archiproducts”. Tijdens de Fuorisalone zal een presentatie (installatie) te zien zijn waarin de drie merken gezamenlijk optrekken. De presentatie met de naam ‘AQUA by Archiproducts’ laat een op zee geïnspireerd dek zien, voorzien van de buitenmeubels van de Unopiù Davos-collectie van Matteo Nunziati.

Net zoals het water voortdurend verandert, afhankelijk van licht en beweging, doet de installatie denken aan ‘het leven in de rivier’. AQUA by Archiproducts is van 16 tot 21 april van 10.00 tot 20.00 uur geopend voor het publiek in de showroom van Archiproducts aan de Via Tortona 31, Milaan.

Explora II komt in de zomer van 2024 in de vaart. Op 11 augustus begint haar eerste cruise vanuit Barcelona naar Civitavecchia. Daarna bezoekt het schip Ibiza, Marseille, Genua, Portofino, Monte Carlo en Porto Santo Stefano.

Bekijk je volgende Explora cruise bij:

TUI Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *