Cruisereiziger
Shows

Cunard brengt Pride & Prejudice* aan boord

Direct na de triomf in West End, waar het de Olivier Award voor Beste Komedie won, gaat Pride & Prejudice* (*Sort of) in première op zee aan boord van Queen Anne’s British Isles Festival Voyage. De unieke en gedurfde hervertelling van het liefdesverhaal van Jane Austen Pride & Prejudice, naar Cunard gebracht door de theaterproducent David Pugh, debuteert op Queen Anne’s British Isles Festival Voyage, dat op 24 mei vertrekt voor een twee weken durende feestelijke ‘ereronde’ rond de Britse eilanden. Op deze cruise vindt ook de officiële naamgevingsceremonie plaats.

Na de langverwachte première zal de bekroonde show het hoogtepunt zijn van het eerste seizoen Queen Anne. Katie McAlister, president van Cunard: “We streven er altijd naar om gasten te verrassen en te verrassen met unieke en verrijkende ervaringen die alleen op een Cunard-schip kunnen worden ervaren. We zijn daarom verheugd om samen te werken met de ongelooflijke David Pugh voor de zeepremière van Pride and Prejudice* (*Sort of), één van de meest geprezen West End-producties van de afgelopen tijd.’

boek je vakantie bij de ANWB

 Show Creator, Isobel McArthur, voegde toe: “Gasten aan boord van Queen Anne die Pride & Prejudice* (*Sort of) komen zien, kunnen een theatershow verwachten die verbonden is aan het iconische origineel van Jane Austen, met een paar nieuwe elementen erin gegooid om zelfs de grootste scepticus van kostuum drama te laten zwijmelen bij Mr. Darcy. Onze versie van de originele rom-com is Pride & Prejudice, maar dan verteld door de bedienden – met karaoke! Het is een grootmoedig, dynamisch ensemblestuk waar degenen die normaal gesproken alleen de thee serveren, plotseling elke rol spelen. De cast en het creatieve team staan te popelen om zich te presenteren op zee.”

Bekijk de cruises van Queen Anne:

Sunweb CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *