Cruisereiziger
Bestemmingen

Artania gaat toch door Rode Zee en Suezkanaal

Veel rederijen hebben ervoor gekozen om hun schepen vanuit het Midden-Oosten via een terugreis rondom Afrika naar de Middellandse Zee te brengen. De Duitse rederij Phoenix Reisen heeft na een veiligheidsanalyse ervoor gekozen om toch weer via de Rode Zee en het Suezkanaal te varen. De Artania, bezig aan een wereldcruise, gaat van Oman naar Hurghada en verder naar de Middellandse Zee.

Artania muziek themacruise

Gasten hebben de keuze om dit gedeelte mee te varen, maar kunnen ook uit een drietal aantrekkelijke opties kiezen. Daarbij krijgen ze de mogelijkheid om op 30 april 2024 in Salalah (Oman) van boord te gaan en met het vliegtuig naar Hurghada te reizen, op kosten van de rederij. Vijf dagen later stappen ze weer aan boord. In de tussentijd geeft Phoenix Reisen ze een landprogramma:

  • Ontscheping van de MS Artania op 30 april 2024 in Salalah (Oman) en vlucht naar Hurghada (Egypte) – daar accommodatie in een 4/5-sterrenhotel met all-inclusive catering en inscheping op de MS Artania op 5 mei 2024 in Hurghada
  • Ontscheping van de MS Artania op 30 april 2024 in Salalah (Oman) en vlucht naarHurghada (Egypte) – daar één nacht in een 4/5-sterrenhotel met volpension en daarna vier nachten op een Phoenix-Nijl riviercruiseschip met een reis door de bovenste Nijlvallei (volpension) en opnieuw aan boord gaan van de MS Artania op 5 mei 2024 in Hurghada
  • Ontscheping van de MS Artania op 30 april 2024 in Salalah (Oman) en vlucht naar Hurghada (Egypte) – gevolgd door een busreis naar Luxor en drie nachten in een 4/5-sterrenhotel met volpension en een excursieprogramma, daarna gaat twee dagen terug naar Hurghada in een 4/5-sterrenhotel met all-inclusive catering en opnieuw aan boord gaan van de MS Artania op 5 mei 2024 in Hurghada

boek je vakantie bij de ANWB
 

Het laatste deel van de wereldreis van Dubai naar Savona zal volgens planning worden uitgevoerd,  met uitzondering van de oorspronkelijk geplande havens van Aqaba in Jordanië en Eilat in Israël.

Bekijk alle Phoenix cruises bij:

Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *