Cruisereiziger
Cruisemaatschappij

Plantours gaat zich meer richten op Benelux

De Duitse reisorganisatie Plantours gaat zich het komende jaar meer richten op de Benelux en Scandinavië, doordat zij vanaf 1 april een contract hebben afgesloten met het sales- en marketingbureau AVIAREPS. Zij zullen het cruise aanbod gaan promoten in in Zweden, Finland, Noorwegen, Denemarken, België, Luxemburg en Nederland.

Plantours biedt hoogwaardige rivier-en oceaan cruises aan. Momenteel omvat hun vloot zes rivierschepen die door Europa en Azië varen en de MS Hamburg; een oceaan cruiseschip voor Duitstalige klanten die wereldwijde reizen aanbiedt. Plantours levert een uitstekende persoonlijke service aan al haar klanten en dit resulteert in een hoge mate van tevredenheid gedurende haar 35-jarige geschiedenis. De reisorganisatie kiest ervoor om ver buiten het massatoerisme op zee te blijven en exploiteert met groot succes het kleinste cruiseschip van Duitsland, de MS Hamburg. Deze wereldwijde cruises met een expeditie karakter worden aangevuld met een voortdurend groeiend aanbod van riviercruises in Duitsland en vele Europese landen.

boek je vakantie bij de ANWB

AVIAREPS heeft een speciale sales-en marketingstrategie ontwikkeld voor Plantours. Deze omvat een marktanalyse, deelname aan reisbeurzen, het uitzetten van persactiviteiten, maandelijkse rapportages en algemene ondersteuning voor Plantours. Met hun expertise en uitgebreide netwerk in de reissector zullen de toerisme professionals van AVIAREPS de cruisemaatschappij begeleiden en ondersteunen op het gebied van marketing en verkoop. Met als doel de verkoop van cruises voor Plantours te verhogen en cruiseschepen onder de vlag van Plantours on top-of-mind te houden voor reizigers.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *