Cruisereiziger
Landarrangement

MSC Cruises presenteert nieuw Zomer 2024 ‘Stay & Cruise’ programma

MSC Cruises kondigde donderdag haar nieuw Zomer 2024 ‘Stay & Cruise’ programma aan, dat passagiers de kans biedt om hun cruise van zeven nachten te verlengen tot een vakantie van negen of tien nachten.

Het nieuw programma omvat een uitbreidingspakket, dat cruisereizigers de mogelijkheid biedt om hun vakantie voor of na hun cruise van zeven nachten op zee te verlengen met twee extra overnachtingen met ontbijt inbegrepen in een 4-sterrenhotel in Athene, Venetië en Rome of een 3-sterrenhotel in Miami, evenals de optie voor twee of drie nachten in een 4-sterrenhotel in New York. Inbegrepen in het pakket is ook een stadsexcursie van een halve dag om de topattracties van de stad te ontdekken.

Om voor een nog completere vakantie-ervaring te zorgen, biedt het aanbod privétransfers van de luchthaven naar het hotel en van het hotel naar het schip voor passagiers die voor de cruise verblijven. Voor passagiers die na de cruise blijven, zijn er transfers van het schip naar het hotel en van het hotel naar de luchthaven.

Beschikbaarheid

Frank Van den Steen, Country Manager Benelux MSC Cruises beklemtoont: “Vooral bij populaire bestemmingen wensen vele van onze klanten aan het vertrek of aankomst van hun cruise een verblijf van enkele dagen te koppelen. Met de ‘Stay & Cruise’ formule zijn ze daarbij zeker dat dit naadloos aansluit bij de cruise-ervaring en kunnen ze op die manier van een totaalvakantie genieten.”

Het ‘Stay & Cruise’ aanbod is beschikbaar op verschillende MSC Cruises Zomer 2024 afvaarten in het Middellandse Zeegebied en het Caribisch gebied en kan geboekt worden via het MSC Cruises Contact Center of via reisagenten.

Reizigers die aan boord gaan van een cruise in het westelijke of oostelijke Middellandse Zeegebied en de hoofdstad Rome verder willen ontdekken, kunnen voor of na hun cruise gebruikmaken van het aanbod op de MSC Divina, MSC Fantasia, MSC Musica, MSC Seasideen MSC Seaview vanuit Civitavecchia.

Voor andere opties voor wie in het oostelijke Middellandse Zeegebied vaart, is het uitbreidingspakket voor een uitgebreide verkenning van Venetië beschikbaar voor of na de cruise met MSC Armonia, MSC Lirica en MSC Sinfonia vanuit Marghera-Venetië. Daarnaast kunnen passagiers die varen met MSC Opera, met vertrek vanuit de haven van Piraeus, ervoor kiezen om hun ontdekkingsvakantie in Athene te verlengen vóór hun cruise.

Het aanbod kan worden geboekt met Caribische routes op MSC Seascape met vertrek vanuit Miami voor een extra verblijf van twee dagen in Miami vóór de cruise.

Passagiers hebben ook de mogelijkheid om hun vakantie voor de cruise in New York te verlengen met MSC Meraviglia die vanuit New York vertrekt.

Vliegreizen kunnen ook geboekt worden via MSC Cruises en toegevoegd worden aan de ‘Stay & Cruise’ pakketten zodat passagiers ook vluchten kunnen boeken voorafgaand aan een cruisereis.

De optie voor een aanvullend pakket voor Istanbul is binnenkort beschikbaar in april 2024 voor het MSC Cruises Winter 2024/2025 ‘Stay & Cruise’ programma.

De ‘Stay & Cruise’-pakketten van MSC Cruises zijn samengesteld in samenwerking met de Italiaanse touroperator Going, die voor 100% in handen is van MSC Cruises.

Wil jij cruisen met MSC Cruises? Bekijk de mogelijkheden en boek bij:

Cruise Online Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger