Cruisereiziger
Cruisemaatschappij

Oceania Cruises kondigt nieuwe Tropics & Exotics-collectie aan voor 2025-2026

Oceania Cruises heeft haar Tropics & Exotics-collectie 2025-2026 onthuld. Deze bijzondere cruises zijn woensdag 17 april 2024 in de verkoop gegaan.

De nieuwe collectie bevat 135 routes variërend van 7 tot 180 dagen, waaronder Vista‘s eerste “Around The World Voyage”. Oceania Cruises zal vijf continenten bezoeken en in totaal 329 havens, waaronder nieuwe bestemmingen met overnachting zoals Willemstad, Curaçao; San Juan, Puerto Rico en Port Louis, Mauritius.

“Onze nieuwe Tropics and Exotics Collection is een van onze meest opwindende tot nu toe, met een fijne mix van iconische steden, afgelegen eilanden en verborgen juweeltjes om voor de allereerste keer te ontdekken,” aldus Frank A Del Rio, president van Oceania Cruises.

“Met verschillende reizen die gasten in staat stellen om een regio te verkennen voor weken of maanden aan een stuk, en een aantal nieuwe overnachtingen in de havens, biedt de collectie een schat aan mogelijkheden voor onze gasten om verder te verkennen dan ooit tevoren, te genieten van de vele smaken van de wereld en van unieke ervaringen aan wal in deze exotische en tropische regio’s.”

Hoogtepunten van Oceania’s 2025-26 Tropics & Exotics-collectie:

Asia Odysseys: De Regatta verkent Japan en Zuidoost-Azië, terwijl de Riviera vijf extra reizen in deze regio’s aanbiedt. Sirena’s aanbod van 10- tot 24-daagse afvaarten verkent Zuidoost-Azië en Japan met een aantal reizen naar India en China.
Oceania Discoveries: Passagiers aan boord van de Riviera verkennen Australië, Nieuw-Zeeland en de Stille Zuidzee op 14- tot 22-daagse afvaarten.
Africa Adventures: De Nautica duikt diep in Afrika met een serie van vijf reizen variërend van 11 tot 30 dagen.
Panama Canal & Caribbean Retreats: De Allura, die in de zomer van 2025 in de vaart komt, zal door zowel het oostelijk als het westelijk Caribisch gebied varen met een serie van negen afvaarten, variërend van zeven tot 14 dagen.
South America Explorations: De Marina zal een reeks van zes reizen maken, variërend van 10 tot 24 dagen, waarbij Patagonië, Brazilië, het Amazonegebied en verder worden verkend, voordat in april de oversteek wordt gemaakt naar de Middellandse Zee.
Vista’s Around the World Journey: Vista’s eerste reis rond de wereld in 2026. Het verkent zes weken lang Zuid-Amerika waarna koers wordt gezet naar Australië, de Stille Zuidzee en Zuidoost-Azië en afgesloten met een maand in Europa.

Interesse in cruisen met Oceania Cruises? Bekijk de mogelijkheden en boek bij:
CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger