Cruisereiziger
Bestemmingen

1,5 miljoen mensen bezoeken Hafengeburtstag Hamburg

De 835e Hafengeburtstag Hamburg heeft afgelopen weekend ongeveer 1,5 miljoen bezoekers getrokken. Een van de hoogtepunten was de licht- en muziekshow op zaterdagavond, waarbij ongeveer 300 verlichte drones het decor vormden voor het cruiseschip AIDAprima. De soundtrack voor dit moment werd verzorgd door muzikant Kayef en daarna door DJ Alle Farben. Zij speelden een set vanaf een drijvend ponton direct voor het schip en begeleidden de lichtshow muzikaal.

AIDA Cruises ondersteunde het populaire evenement voor de tiende keer als sponsor. De Duitse cruisemaatschappij had op de Platz der Deutschen Einheit ook haar eigen promotiepaviljoen, waar genoten kon worden van muziek en culinaire hoogstandjes. Drie cruiseschepen van AIDA kwamen het verjaardagsweekend van Hamburg bezoeken: AIDAperla vrijdag, AIDAprima zaterdag en AIDAsol zondag.

Interesse in cruisen met AIDA Cruises? Bekijk de mogelijkheden en boek bij:
Captain Cruise Corendon CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Zeetours!

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger