Cruisereiziger
Aanbieding

Regent Seven Seas Cruises biedt korting voor cruisen naar exotische bestemmingen

Ultraluxe rederij Regent Seven Seas Cruises biedt reizigers exclusieve kortingen via haar nieuw gelanceerde aanbod met de naam ’The Exotics Edition’. Bij het boeken tussen mei en 30 juni 2024 van één van de geselecteerde cruises in 2024 en 2025 kunnen gasten met deze aanbieding tot 45% per persoon besparen op de cruisetarieven.

Bovendien ontvangen gasten op geselecteerde cruises binnen het aanbod een inbegrepen 3-nachten pre- of post-cruise landprogramma om bestemmingen nog beter te verkennen.

Exclusief aanbod

Het exclusieve aanbod is beschikbaar op 28 cruises variërend van 10 tot 25 nachten. Nog meer redenen voor reizigers om zich onder te dompelen in enkele van ‘s werelds meest exotische en onderscheidende bestemmingen in Azië, Afrika, het Midden-Oosten, de Zuidelijke Stille Oceaan, Australië & Nieuw-Zeeland en Zuid-Amerika. Het aanbod is geldig op Veranda Suites tot Concierge Suites op Seven Seas Explorer, Seven Seas Mariner, en Seven Seas Splendor, en Veranda Suites tot Penthouse Suites op Seven Seas Voyager.

 

“Bij Regent Seven Seas Cruises zijn we er trots op onze gasten meeslepende en cultureel verrijkende reisroutes aan te bieden. Daarom zijn we verheugd om The Exotics Edition te onthullen,” aldus Andrea DeMarco, President van Regent Seven Seas Cruises. “Met onbeperkt inbegrepen landexcursies, specialiteitenrestaurants, premium dranken en nog veel meer, is een Regent-cruise de perfecte manier voor reizigers om onvergetelijke herinneringen te creëren in deze bucket-list-waardige bestemmingen.”

Exotische bestemmingen

Voor terugkerende reizigers of degenen die voor het eerst Regent ontdekken, is het aanbod van The Exotics Edition beschikbaar aan boord van Seven Seas Explorer, Seven Seas Mariner, Seven Seas Splendor en Seven Seas Voyager, met aanloophavens zoals Papeete (Frans-Polynesië) Tokio (Japan), Kaapstad (Zuid-Afrika) en Montevideo (Uruguay).

Alles inclusief aan boord

Het steeds groeiende scala aan luxe inbegrepen in de cruiseprijs betekent dat gasten kunnen genieten van een ontspannen cruise met onbeperkte landexcursies, gastronomische gerechten in een scala aan specialiteitenrestaurants en al fresco eetgelegenheden, uitstekende wijnen en sterke dranken, in-suite drank en dagelijks bij gevulde minibar, entertainment, onbeperkte internettoegang, valet wasservice en fooien.

Boek je Regent Seven Seas cruise bij:

CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger