Cruisereiziger
Themacruise

Musicalsterren Brigitte Heitzer en Stanley Burleson bij zesde editie Zeetours Musical Cruise

Musicalsterren Brigitte Heitzer en Stanley Burleson zijn in juni 2025 weer samen op het toneel te zien tijdens de zesde editie van de Zeetours Musical Cruise. De Zeetours Musical Cruise 2025 vindt van 21 tot en met 28 juni 2025 opnieuw plaats aan boord van de Rotterdam van Holland America Line, ditmaal richting Noorwegen en de Shetland Eilanden. Tijdens de cruise zullen beide sterren verschillende optredens verzorgen. Naast Brigitte Heitzer en Stanley Burleson wordt binnenkort nog een derde bekende musicalster aangekondigd. De Zeetours Musical Cruise wordt georganiseerd door reisorganisatie Zeetours Cruises.

Brigitte Heitzer en Stanley Burleson speelden in 2008 samen in de musical Evita waar ze de rollen van Eva Peron en Ché Guevara vertolkten. In 2011 speelden ze daarnaast samen in de succesvolle musical Miss Saigon. Heitzer heeft een indrukwekkende carrière in de Nederlandse musicalwereld. Haar reis begon in 2007 toen ze de hoofdrol van Evita won in de talentenjacht Op zoek naar Evita, waarna ze schitterde als Evita in de gelijknamige musical in Rotterdam. In 2009 vertolkte ze de rol van Natalie in All Shook Up, Love Me Tender, en werd ze alternate voor Chantal Janzen in Petticoat. Daarnaast schitterde ze in Fort Boyard, Miss Saigon & Nachtwacht. Voor haar rol in Evita won ze in 2019 de Conny Stuart Musical Award. Begin dit jaar won ze haar alweer 4e Musical Award voor haar rol als Donna in Mamma Mia!

Multitalent Stanley Burleson is aankomend seizoen te zien in Agatha Christie’s Murder on the Nile. Voor zijn rol als de Geest in Disney’s Aladdin won hij zijn vijfde Musical Award. De afgelopen jaren tekende hij onder andere voor de regie van de musical Boni en was hij te zien in De Wolf en de 7 Geitenwollen Sokjes. Stanley begon zijn carrière ooit in de musical Cats en was in talloze musicals te zien, waaronder Evita, Miss Saigon, Elisabeth, From Sammy with Love en We Will Rock You. Stanley Burleson maakt deel uit van de organisatie van de Zeetours Musical Cruise en is daarom al sinds de allereerste editie vast aanwezig.

Beide ‘award winning’ musicalsterren worden tijdens de Zeetours Musical Cruise 2025 ondersteund door een gerenommeerd ensemble, bestaande uit Liss Walravens (Diana en Zonen, 14 de musical, Elisabeth), Julia Berendse (Titanic, The Addams Family, Onze Jordaan), David van den Tempel (Titanic, Mamma Mia, Saturday Night Fever) en Marcel Visscher (Titanic, Pretty Woman, Sister Act).Vertrek uit Rotterdam

De Zeetours Musical Cruise 2025 zal vertrekken vanuit Rotterdam. Op de route liggen o.a. Kristiansand en Skjolden in Noorwegen en de Shetland Eilanden in Schotland. De cruise eindigt weer in Rotterdam. Tijdens de Zeetours Musical Cruise worden, naast verschillende concerten, ook een Musical Sing-along, Musical Cruise Quiz en een Meet & Greet georganiseerd.

Bekijk deze Musicalcruise vanaf €1505 bij:

Zeetours

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger