Cruisereiziger
Excursies

Regent Seven Seas Cruises breidt collectie Immersive Overnights uit

Regent Seven Seas Cruises heeft haar collectie Immersive Overnights uitgebreid met een splinternieuwe ‘Sunset Over Tuscany’ cruise op de Middellandse Zee. Ook zijn er 24 nieuwe excursies aan land gepresenteerd, wat het totaal in deze collectie op 50 brengt, plus nog eens 12 nieuwe landprogramma’s.

Tijdens de luxe Immersive Overnights cruises krijgen passagiers een andere kant van de bestemmingen te zien dankzij de speciale excursies tijdens de avonduren. Deze exclusieve collectie omvat 7- tot 14-daagse cruises in de periode oktober 2024 en oktober 2025 in het gebied rond de Middellandse Zee, Noord-Europa en Azië.

“Wij zijn ongelooflijk blij met dit gevarieerde aanbod binnen onze unieke collectie Immersive Overnights en ook met de volledig nieuwe routes die onze gasten nu kunnen boeken,” vertelt Andrea DeMarco, President van Regent Seven Seas Cruises. “Tijdens cruises uit deze collectie blijven we in elke haven zeker een nacht liggen en hebben onze bevlogen reizigers meerdere dagen de gelegenheid om onder te duiken in de rijke geschiedenis en bruisende culturen van Europa en Azië. Ondertussen verblijven zij in de ruime all-suite accommodatie en genieten zij van de persoonlijke service aan boord van The World’s Most Luxurious Fleet.”

Nieuwe Immersive Overnight cruise – Sunset Over Tuscany

De nieuwe Sunset Over Tuscany, waarmee het totale aantal Immersive Overnight trips op zeven komt, is een cruise met twaalf overnachtingen aan boord van Seven Seas Mariner. Cruisereizigers hebben meerdere dagen de tijd om Valletta op Malta, Napels en Toscane (Livorno) in Italië en de Provence (Marseille) in Frankrijk te ontdekken. De cruise die op 22 oktober 2025 vanuit Triëst in Italië vertrekt met als eindbestemming het Spaanse Barcelona, biedt passagiers de mogelijkheid om de steden aan de Middellandse Zee uitgebreid te verkennen. Ook in de avond worden excursies aan land aangeboden zoals een ‘Sunset Wine Tasting & Dinner at a Tuscan Villa’ en ‘Discover Florence at Sunset’.

24 Nieuwe excursies aan land en 12 nieuwe landprogramma’s

Het merendeel van de 24 nieuwe excursies omvat ook een avontuur in de avonduren. De reizigers kunnen getuige zijn van een  natuurfenomeen tijdens een boottocht door de archipel bij Helsinki. Ze kunnen dineren in Kaiseki-stijl met een optreden van een traditionele geisha en tijdens een wandeling door de oude binnenstad in Rostock, Duitsland vertelt een nachtwaker verhalen. Ook bestaat de mogelijkheid om kunst te bewonderen, wijn te proeven bij zonsondergang en te dineren in restaurants met Michelin-sterren.

De twaalf nieuwe landprogramma’s die tijdens de cruise worden aangeboden, zijn voor de reizigers een gelegenheid om de bestemming beter te leren kennen – ze brengen meerdere dagen door aan land. Bij deze programma’s zijn hotelaccommodatie, maaltijden, proeverijen en excursies inbegrepen. De passagiers krijgen een heel andere kant van de bestemming te zien – zij kunnen bijvoorbeeld relaxen in de natuurlijke warmwaterbronnen van Toscane of ontdekken tijdens een rit langs de Amalfikust de ruïnes van Hercules met aansluitend een kookworkshop. Tijdens een tweedaags landprogramma duiken de reizigers in de diverse historie van Berlijn en zusterstad Potsdam.

Veel landexcursies overdag en ‘s avonds zijn inbegrepen bij het gratis onbeperkte excursieprogramma van Regent. Bij de prijs van de cruise zijn inbegrepen dineren in een scala aan specialiteitenrestaurants en in de buitenlucht, wijnen en sterke dranken, alcoholische dranken en minibar in de suite die dagelijks worden aangevuld, onbeperkte toegang tot internet, valet wasservice, fooien en voor passagiers die verblijven in een Concierge-suite en hoger een hotelovernachting voorafgaand aan de cruise.

Interesse in cruisen met Regent Seven Seas Cruises? Bekijk de mogelijkheden en boek bij:
CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger