Cruisereiziger
Schip-in-een-schip concept

Gloednieuw schip MSC World America biedt grootste en nieuwste MSC Yacht Club

MSC Cruises zal zijn grootste en meest luxueuze MSC Yacht Club concept naar de kust van Noord-Amerika brengen met de lancering van MSC World America in april 2025. MSC World America betekent een sprong voorwaarts voor het populaire World Class platform van de cruisemaatschappij en zal met opnieuw bedachte locaties en concepten specifiek zijn afgestemd op de Amerikaanse markt. Het nieuwe vlaggenschip zal ook het eerste zijn met zeven aan boord gelegen districten, ontworpen om gasten van alle leeftijden hun eigen vakantieavontuur te laten kiezen.

Eén van de zeven districten van het schip – de MSC Yacht Club – biedt een exclusief toevluchtsoord. Gasten in één van de 152 luxueuze suites kunnen genieten van een persoonlijke service en exclusieve ruimtes voor de veeleisende reiziger. Terwijl de vraag naar dit soort cruise-beleving groeit, neemt MSC Cruises het voortouw door zijn toonaangevende concept “schip in een schip” verder te optimaliseren.

Cristian Comirla, Brand Performance Director, MSC Yacht Club zegt, “MSC World America zal ons MSC Yacht Club-product naar nieuwe hoogten brengen met de grootste MSC Yacht Club op de Noord-Amerikaanse markt. Met exclusieve voorzieningen, eersteklasse service en luxe voordelen biedt de MSC Yacht Club een rustige vakantie voor gasten die de voorkeur geven aan een meer ontspannen en afgezonderde cruise-ervaring, maar toch toegang willen hebben tot de opwinding van het entertainment aan boord, speciale eetgelegenheden en andere voorzieningen van het schip. Gasten van de MSC Yacht Club op MSC World America zullen ook toegang hebben tot het Ocean House op Ocean Cay MSC Marine Reserve, wat zorgt voor een verhoogde ervaring op ons privé-eiland in de Bahama’s met een privéstrand en restaurant, gecombineerd met gepersonaliseerde service. Met een verhoogde ervaring aan boord die zich uitstrekt zodra gasten aan land gaan op Ocean Cay, zijn er zoveel voordelen verbonden aan de MSC Yacht Club en we zijn verheugd om het nieuwste en beste aan te bieden op MSC World America tijdens het cruisen in de Caraïben.”

Kenmerken van de MSC Yacht Club op MSC World America zijn onder andere:

Uitgestrekt zonnedek – Gasten zullen volop ruimte hebben om te ontspannen en te genieten van uitzicht op zee met een buitenruimte die zich uitstrekt over twee dekken. Het onderste dek zal een bar en grill bevatten met een uitgebreid zitgedeelte waar gasten iets kunnen eten voor ontbijt en lunch, of genieten van een cocktail.  Het bovenste dek is de perfecte privé-oase om te loungen bij het zwembad, een duik te nemen in de whirlpool of te ontspannen in een stijlvolle privé-cabana. Voor het eerst zullen MSC Yacht Club-gasten aan boord van MSC World America bediend worden vanuit de nabijgelegen bar en grill over het volledige zonnedekgebied.

Owner Suites met meerdere kamers – De ultraluxueuze Owner Suites bieden een prachtig ingerichte slaapkamer met een grote inloop kledingkast en een luxueuze badkamer met een groot formaat bad. Een aparte woon- en eetruimte met vloer-tot-plafond ramen opent naar een ruim privéterras compleet met een bubbelbad en een buiten-eethoek.

Duplex Suites – De MSC Yacht Club van MSC World America zal duplex suites bevatten die zich uitstrekken over twee dekken en ideaal zijn voor families of grotere groepen die samen reizen. Op het onderste dek bieden de eet- en woonruimtes voldoende ruimte voor ontspanning, met het extra gemak van een gastenbadkamer. Boven, komt de hoofdslaapkamer compleet met een eigen badkamer. De suites bieden ook volop buitenruimte om te loungen en te zonnebaden, met sommige suites die zelfs beschikken over een privézonnedek op twee niveaus en een privé-whirlpool.

De MSC Yacht Club Experience

​Sinds het concept in 2008 werd geïntroduceerd, biedt de MSC Yacht Club gasten een wereld van privacy en exclusiviteit aan boord van geselecteerde schepen van MSC Cruises, terwijl ze ook kunnen genieten van de overige entertainment- en eetgelegenheden aan boord. Gasten die verblijven in de MSC Yacht Club zullen een persoonlijke service ervaren vanaf het moment van inchecken, met prioritaire inscheping, een toegewijd conciërgeteam, gepersonaliseerde butlerservice beschikbaar 24/7, eersteklasse roomservice en exclusieve ruimtes.

Een premium drankenpakket, snelle internettoegang, toegang tot de thermische spa en prioritaire toegang tot de entertainmentlocaties van het schip zijn allemaal inbegrepen als onderdeel van de MSC Yacht Club-ervaring.

Aan boord hebben MSC Yacht Club-gasten toegang tot exclusieve MSC Yacht Club gelegenheden, waaronder de Top Sail Lounge, waar ze kunnen genieten van betoverend panoramisch uitzicht op de oceaan terwijl ze genieten van ambachtelijke drankjes, gourmetcanapés en desserts. Het MSC Yacht Club Restaurant biedt een verfijnd menu met vijfsterrenservice en een selectie van de beste wijnen, met sommelierservice ter plaatse.

Uitbreiding op Ocean Cay MSC Marine Reserve

Bij haar vertrek in april 2025 zal MSC World America naar Ocean Cay MSC Marine Reserve varen, het privé-eiland van MSC Cruises in de Bahama’s. Doorlopende verbeteringen aan het eiland – die vóór de lancering van het schip zullen worden voltooid – omvatten een uitbreiding van de Ocean House bar en restaurant, die exclusief beschikbaar is voor MSC Yacht Club-gasten. Extra voorzieningen zijn onder andere een privéstrand met ligbedden en cabanas met butlerservice.

Boek je Caribische cruise in de MSC Yacht Club:

Cruise Online Sunweb

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger