Cruisereiziger
Kinderen

Costa Cruises lanceert nieuwe familie-ervaringen op Middellandse Zee cruises

De Italiaanse cruisemaatschappij Costa Cruises biedt nieuwe gezinsprogramma’s voor cruises op de Middellandse Zee, waaronder meer excursies die speciaal zijn ontworpen voor gezinnen en entertainment aan boord voor elke leeftijdscategorie.

Nieuwe familiespecifieke excursies zijn nu beschikbaar in de havens van Savona, Genua, Civitavecchia (Rome), Napels, Palermo en Cagliari in Italië; Barcelona en Valencia in Spanje; en Marseille in Frankrijk.

Het tourprogramma biedt twee opties: een familietour voor ouders en kinderen van 3 tot 13 jaar, waar ze samen kunnen genieten van leeftijdsgerichte activiteiten, zoals een verkenning van Palermo en de markten om ingrediënten te vinden voor het beroemde Siciliaanse dessert, cannolo. De tour eindigt met een kookles cannolo in het voedsellab van het schip.

De tweede tour is voor tieners van 14-17 jaar. Zij kunnen samen met Costa teamleden en andere tiener cruisereizigers genieten van avonturen onder begeleiding, zoals een fotografietour langs de “street art” van Marseille, of surfen en paddle-boarden langs de kustlijn van Cagliari.

Gezinnen kunnen ook meedoen aan een uitgebreid programma aan boord van de schepen. De schepen bieden vier speciale kinderclubs verdeeld per leeftijdsgroep, waaronder de Squok Club (3-6 jaar), de maxi club (7-11 jaar), Teen Club Junior (12-14 jaar) en Teen Club (15-17 jaar).

Andere activiteiten zijn kooklessen, workshops, dans- en groepssportactiviteiten en nog veel meer.

Interesse in cruisen met Costa Cruises? Bekijk de mogelijkheden en boek bij:
Captain Cruise Corendon CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI Zeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger