Cruisereiziger
Cruisemaatschappij

Daniël Kruithof versterkt het salesteam van MSC Cruises

MSC Cruises Benelux heeft de benoeming aangekondigd van Daniël Kruithof als nieuwe Sales Executive voor de Nederlandse markt, waarbij hij Eliane van den Huijssen opvolgt in deze rol.

Daniël is geen onbekende in de cruisesector. Eerder werkte hij bijna 6 jaar voor Holland America Line & Seabourn, en recentelijk als Business Relationship Expert Benelux bij Explora Journeys, het zusterbedrijf en luxe reismerk van MSC Cruises.

Daniël is vastberaden: “Met mijn jarenlange ervaring in de cruisesector ben ik klaar om deze uitdaging naar succes te leiden als nieuwe Sales Executive. Ik kijk er dan ook heel erg naar uit om de samenwerking met de partners van MSC Cruises verder te ontwikkelen en uit te breiden”.

Daniël zal vanuit Hoofddorp opereren voor de Nederlandse markt.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger