Cruisereiziger

Hellesylt

Hellesylt

Aanlegplaats

Na een prachtige tocht door de fjord van Geiranger, meren cruiseschepen aan in Hellesylt, gelegen aan het einde van een zijarm van de fjord.

Afstand naar Hellesylt

Cruiseschepen meren aan bij de pier van Hellesylt. De meeste cruiseschepen leggen maar kort aan om excursiepassagiers van boord te laten gaan. In Hellesylt starten veel excursies in de ochtend die uiteindelijk eindigen in Geiranger.

Het is meestal niet mogelijk om als individuele passagier hier van boord te gaan. Dit kan alleen als het schip er een dagdeel ligt. Wil je nakijken wat voor jouw schip de situatie is? Klik dan hier.

Wat zie je in Hellesylt?

Hellesylt ligt in een zijarm van de daadwerkelijke Geirangerfjord. Het dorpje heeft 600 inwoners en heeft ferryverbindingen naar andere plaatsen in de buurt. Er zijn drie bezienswaardigheden in het dorp. Allereerst is er een waterval, de Hellesyltfossen die te voet bereikbaar is. Daarnaast is de kerk een kleine bezienswaardigheid en een kunstmuseum Peer Gynt Galleriet.

Boek je excursies hier goedkoper:

 

Kijk welke cruises naar Hellesylt gaan:

ANWB Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen MSC Cruises Stip Sunweb TUI 

Lees het laatste cruisenieuws over Hellesylt

Terug naar Bestemmingen – Noorwegen

Wil je echt alles weten over een Fjordencruise? Ga dan naar Fjordencruises.nl Daar vind je meer informatie over Noorse havens, routes en rederijen die naar Noorwegen varen.

Cruisereiziger